Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Cazal

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Cazal
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Cazal-aurinkolasit

Cazal-aurinkolasit määrittelevät täydellisesti omaleimaisuutta ja yksilöllisyyttä! Heti on päivänselvää, että Cazalille kelpaa melkein mikä vaan. Saksalainen kulttibrändi kääntää selkänsä valtavirralle ilmaistakseen itsevarmuutta ja itsenäisyyttä paremmin kuin mikään muu tuotemerkki. Muotitrendien seuraamisen sijaan tämä Passausta kotoisin oleva tuotemerkki kieltäytyy sopimasta muottiin ja on aina valmis luomaan omat trendinsä. Tästä hyvänä osoituksena on upeiden ja fantastisen ulospäin suuntautuneiden aurinkolasien mallisto. Kaikki malliston mallit inspiroivat tyylikkäillä ulkoasuillaan ja omilla yksilöllisillä piirteillään luoden verrattoman tyylikkään ilmaisun.

Cazal-aurinkolasit ovat epätavanomaiset ja dramaattiset. Aviator- tai browline-mallien kaltaiset klassikot ovat saaneet uuden ilmeen tuotemerkin omintakeisella lookilla. Brändin värimaailma vaihtelee kullan ja hopean kaltaisista neutraaleista sävyistä mustaan ja ruskeaan. Värimaailman sijaan pääpaino on asetettu omintakeisiin kehysdesigneihin, joissa on persoonalliset kulmikkaat tyylit ja impulsiiviset kaaret. Näin on luotu viimeistelty look, jota on koristeltu pienillä ruuveilla, sarvisankaisilla linsseillä ja sensaatiomaisilla cut-out-yksityiskohdilla. Brändi kiinnittää runsaasti huomiota laadukkaimpien materiaalien, kuten puhtaan titaanin, kullan tai muovin käyttöön, sekä jännittäviin materiaaliyhdistelmiin, jotka antavat näille silmälaseille vieläkin enemmän näkyvyyttä. Samalla Cazal arvostaa laatua ja huolellista työtaitoa, ja on soveltanut näitä kaikissa malleissaan.

Cazal ei kuitenkaan ole uusi toimija muotialalla. Yrittäjä Günter Böttcher ja muotisuunnittelija Cari Zalloni perustivat menestyksekkään tuotemerkin vuonna 1975. Ajatuksena oli luoda silmälaseja ja aurinkolaseja, jotka ovat muutakin kuin käytännöllinen ja välttämätön tuote: tavoitteena oli tehdä persoonallinen koru. Aurinkolaseja myydään nykyään yli 60 maassa ympäri maailman.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.