Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹
Cazal
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Cazal

(32)
Näytä tuotteet välillä 1 - 32/32

Osta Cazal-aurinkolasit: tutustu valikoimaan Mister Spexillä

Sanaa ”alkuperäinen” käytetään muotimaailmassa usein liikaa, mutta ei liikaa silloin, kun kyse on Cazal-brändistä. Alkuperäinen, yksilöllinen ja ylellinen Cazal ei pyytele anteeksi olemassaoloaan. Tämä saksalainen brändi mullisti 80-luvun silmälasi- ja aurinkolasimuodin omaperäisellä tyylillään ja huolettomalla asenteellaan. Tilaa Cazal-aurinkolasit verkossa nähdäksesi, miksi brändillä on niin paljon uskollisia faneja.

Cazal-aurinkolasit: erotu tyylillä

Nämä aurinkolasit eivät ole arkajalkoja varten. Nämä aurinkolasit ovat niille, jotka eivät ainoastaan kuulu muodin eliittiin, vaan johtavat sitä. Vaikka et ole olisikaan kuullut brändistä aikaisemmin, olet aivan varmasti nähnyt brändin aurinkolaseja. Toimittajat käyttävät niitä muotiviikoilla, mallit piiloutuvat lasien taakse paparazzeja pakoon ja musiikin esikuvat pukevat ne ylleen yksityiskoneen laskeutuessa.

Brändin aurinkolasit ovat muotimaailman suosikki – ja on helppoa nähdä, miksi. Cazal pysyy kaukana tavanomaisesta ja tylsästä designista, ja sen sijaan brändi suosii ainutlaatuista tyyliä ja suunnittelua. Cazal tarttuu klassisiin kulmikkaisiin kehyksiin ja muotoilee ne uusiksi lisäämällä teräviä kulmia. Ja mikä on tulos? Aurinkolasit, jotka ovat sekä modernit että uskomattoman futuristiset. Cazal lisää pyöreisiin aurinkolaseihin ylimääräisen kehyksen, mikä taas antaa laseille scifi-vaikutteita.

Brändin huippumuodikkaat kehykset on yhdistetty rentoon väripalettiin. Tämä vastakkaisuus tarkoittaa, että aurinkolasit erottuvat olematta kuitenkaan liian intensiiviset. Mister Spexin valikoima Cazal-aurinkolaseja sisältää suurimmaksi osaksi neutraaleja värejä: mustaa, ruskeaa sekä oliivinvihreää metallisilla yksityiskohdilla.

Cazal-kehykset on tehty kestämään – mitä tahansa elämässäsi tapahtuukin, aurinkolasisi kestävät sen. Metallista, muovista ja titaanista valmistetut lasit kestävät melkein mitä vain. Linsseissä on lisäksi UV-suoja, eli aurinkolasit eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös antavat suojaa. Linssit vahvuuksilla on mahdollista yhdistää joihinkin malleihin.

Cazal: alkuperäiset saksalaiset aurinkolasit

Cazal on oppinut yhden jos toisenkin asian 40-vuotisen uransa aikana muotimaailmassa. Brändin perustivat yrittäjä Günter Böttcher sekä suunnittelija Cari Zalloni vuonna 1975. He olivat ensimmäisiä kaksikoita, jotka ymmärsivät, että aurinkolasit voivat olla muutakin kuin vain käytännöllinen esine – aurinkolasit voivat olla taidetta. Tämä taiteellinen lähestymistapa designiin sai heidät heti erottumaan muista suunnittelijoista. 1980-luvulla Cazal nousi kulttibrändin maineeseen hip hop -maailmassa. Sillä hip hop -tyyli on aina symboloinut katuelämän menoa, ei ole ihme, että tästä synnynnäisen liioittelevasta brändistä tuli saman tien hitti. Cazal on noussut hip hop -piireistä ja tullut maailmalla tunnetuksi klassikoksi. Nykyään Cazal-aurinkolaseja myydään yli 60 maassa.

Mister Spex: oikea paikka ostaa Cazal-aurinkolasit

Aurinkolasien tilaaminen verkossa voi tuntua arveluttavalta idealta. Saatat miettiä: miten voin olla varma, että lasit näyttävät upealta päälläni? No, älä ole huolissasi, sillä me Mister Spexillä olemme kehittäneet ratkaisun, joka rikkoo tyypillisen nettishoppailun perinteitä. Käytä verkkosivun vasemmalla puolella olevaa navigointimenua, josta löydät eri hakusuodattimia esimerkiksi kasvonpiirteillesi sopivien silmälasimallien löytämiseksi. Todella yksinkertaista, ja saat hetkessä valikoiman erilaisia silmälasivaihtoehtoja, jotka näyttävät hyviltä kasvoillasi. Tämä on upea apuväline myös silloin, kun haluat ostaa Cazal-aurinkolasit lahjaksi jollekulle. Olemme myös kehittäneet virtuaalisen sovitustyökalun. Mobiililaitteesi kamera näyttää sinulle tarkalleen, miltä aurinkolasit näyttävät oikeassa elämässä. Se on niin todellista, että tuntuu kuin sovittaisit aurinkolaseja oikeasti.

Tarjoamme myös palautusoikeuden. Voit tilata jopa neljät kehykset kotiisi sovittamista varten. Lähetä meille täysin maksutta takaisin ne aurinkolasit, joita et halua pitää. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 49 €:n arvoisille tilauksille.

Mister Spex on täydellinen paikka Cazal-aurinkolasien ostamiseen:

  • Paras Cazal-aurinkolasivalikoima
  • Ilmainen toimitus yli 49 €:n arvoisille tilauksille
  • Kotisovitus ja palautusoikeus
  • Ystävällinen asiakaspalvelu verkossa
  • Virtuaalinen sovitus
  • Helppokäyttöiset ja selkeät verkkosivut

Nauti rennosta menosta ja tilaa Cazal-aurinkolasit jo tänään!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo