Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Ominaisuudet
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali
Hinta, €

Michalsky for Mister Spex Aurinkolasit

(46)
  • Michalsky for Mister Spex
Näytä tuotteet välillä 1 - 46/46

Michalsky for Mister Spex -aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Michael Michalsky on saksalainen muotisuunnittelija, joka perusti oman luksusmerkin vuonna 2005. Michalsky-muoti ja -elämäntapa on saanut maailmanlaajuista suosiota sen monipuolisesta perinteisten designien ja katumuotidesignien yhdistelmästä, joka tarjoaa nykyaikaisimman lookin. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasimallisto on saatavilla vain Mister Spexissä. Tyylikkäissä malleissa on leikkisä vivahde, ja ne on suunniteltu täyttämään todellisten ihmisten jokapäiväiset tarpeet.

Michalsky for Mister Spex -aurinkolaseista huokuu asiantuntemusta ja leikkisää vivahdetta. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasimallistossa on tarjolla monenlaisia kehyksiä: värivalikoima on laaja, ja laadukkaiden linssien valikoima on upea. Nämä aurinkolasit tarjoavat tärkeää UV 400-suojaa, ja ne ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasit luovat muodikkaan ilmeen niin rentouttavalla lomalla, autoa ajaessa kuin kaupunkikävelylläkin.

Selaa Michalsky for Mister Spex -mallistoa ja löydä oma suosikkimallisi. Jos haluat nähdä miltä aurinkolasit näyttävät ennen kuin ostat ne, voit sovittaa niitä 3D-palvelussa. Mister Spex tarjoaa nopean ja yksinkertaisen toimituspalvelun. Ennen kello 14 tilatut aurinkolasit lähetetään saman päivän aikana./p>

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.