Michalsky
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Michalsky for Mister Spex

(45)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 45/45

Michalsky for Mister Spex -aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Michael Michalsky on saksalainen muotisuunnittelija, joka perusti oman luksusmerkin vuonna 2005. Michalsky-muoti ja -elämäntapa on saanut maailmanlaajuista suosiota sen monipuolisesta perinteisten designien ja katumuotidesignien yhdistelmästä, joka tarjoaa nykyaikaisimman lookin. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasimallisto on saatavilla vain Mister Spexissä. Tyylikkäissä malleissa on leikkisä vivahde, ja ne on suunniteltu täyttämään todellisten ihmisten jokapäiväiset tarpeet.

Michalsky for Mister Spex -aurinkolaseista huokuu asiantuntemusta ja leikkisää vivahdetta. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasimallistossa on tarjolla monenlaisia kehyksiä: värivalikoima on laaja, ja laadukkaiden linssien valikoima on upea. Nämä aurinkolasit tarjoavat tärkeää UV 400-suojaa, ja ne ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasit luovat muodikkaan ilmeen niin rentouttavalla lomalla, autoa ajaessa kuin kaupunkikävelylläkin.

Selaa Michalsky for Mister Spex -mallistoa ja löydä oma suosikkimallisi. Jos haluat nähdä miltä aurinkolasit näyttävät ennen kuin ostat ne, voit sovittaa niitä 3D-palvelussa. Mister Spex tarjoaa nopean ja yksinkertaisen toimituspalvelun. Ennen kello 14 tilatut aurinkolasit lähetetään saman päivän aikana./p>

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo