Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Porsche Design

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Porsche Design
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

46

Porsche Design Aurinkolasit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Porsche Design -aurinkolasit verkosta

Porsche tunnetaan pääasiallisesti nopeista urheiluautoista, ylellisyydestä ja pitkästä perinteestä. Muodin osalta saksalainen yritys on niittänyt mainetta vuodesta 1974 lähtien Porsche Design -tuotemerkin alla. Mister Spex -verkkokauppa myy Porsche Design -aurinkolaseja. Porsche Design -aurinkolasimallisto täyttää tiukimmat tuotanto- ja muotoiluvaatimukset. Sen malleissa yhdistyvät ainutkertainen laatu ja innovatiivisuus. Kaikki linssit on valmistettu kestävästä polykarbonaatista. Kehysten valmistusmateriaaleja ovat titaani, metalli tai muovi. Kaikki mallit ovat miesten malleja. Malliston värivaihtoehtoihin kuuluvat hillityt värit, kuten musta, harmaa, valkoinen ja punainen. Porsche Design -aurinkolasit ovat sporttiset ja tyylikkäät. Täydellinen istuvuus takaa optimaalisen käyttömukavuuden.

Mallisto sisältää ajattomia klassikkoja, jotka eivät koskaan poistu muodista. Porsche Design -aurinkolasit sopivat niin viralliseen asuun kuin rentoon vapaa-ajan asuunkin, on niiden muoto sitten klassinen aviator-malli, yksiteholinssimalli, suorakaiteen muotoinen malli tai ovaali malli. Porsche Design -aurinkolasimalliston ansiosta saat aina sekä UV-suojaa silmillesi että ihanteellisen asusteen aurinkoisiin päiviin. Yksi esimerkki perinteisistä aviator-aurinkolaseista on P 8478 A, jossa on ruskeat linssit ja metallikehykset. P 8478 -malli on maailman ensimmäinen malli, jossa on vaihdettava linssimekanismi. Siksi se on saanut ehdottoman klassikon maineen.

Mister Spexin virtuaalisen sovituspalvelun avulla voit valita helposti oman suosikkimallisi Porsche Design -aurinkolasimallistosta. Verkkokameraasi käyttämällä voit valita suosikkimallisi ja nähdä, miten se sopii kasvojesi muotoon, hiustesi väriin ja pääsi kokoon. Mister Spex tarjoaa ilmaisen toimituksen. Tilauksia tai tuotteita koskeviin kysymyksiin vastaa maksutta Mister Spexin asiakaspalvelu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.