Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

15 % alennusta kultaisiin kesähetkiin!¹ – Koodi: ENDLESS15
Porsche Design
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Porsche Design -aurinkolasit verkosta

Porsche tunnetaan pääasiallisesti nopeista urheiluautoista, ylellisyydestä ja pitkästä perinteestä. Muodin osalta saksalainen yritys on niittänyt mainetta vuodesta 1974 lähtien Porsche Design -tuotemerkin alla. Mister Spex -verkkokauppa myy Porsche Design -aurinkolaseja. Porsche Design -aurinkolasimallisto täyttää tiukimmat tuotanto- ja muotoiluvaatimukset. Sen malleissa yhdistyvät ainutkertainen laatu ja innovatiivisuus. Kaikki linssit on valmistettu kestävästä polykarbonaatista. Kehysten valmistusmateriaaleja ovat titaani, metalli tai muovi. Kaikki mallit ovat miesten malleja. Malliston värivaihtoehtoihin kuuluvat hillityt värit, kuten musta, harmaa, valkoinen ja punainen. Porsche Design -aurinkolasit ovat sporttiset ja tyylikkäät. Täydellinen istuvuus takaa optimaalisen käyttömukavuuden.

Mallisto sisältää ajattomia klassikkoja, jotka eivät koskaan poistu muodista. Porsche Design -aurinkolasit sopivat niin viralliseen asuun kuin rentoon vapaa-ajan asuunkin, on niiden muoto sitten klassinen aviator-malli, yksiteholinssimalli, suorakaiteen muotoinen malli tai ovaali malli. Porsche Design -aurinkolasimalliston ansiosta saat aina sekä UV-suojaa silmillesi että ihanteellisen asusteen aurinkoisiin päiviin. Yksi esimerkki perinteisistä aviator-aurinkolaseista on P 8478 A, jossa on ruskeat linssit ja metallikehykset. P 8478 -malli on maailman ensimmäinen malli, jossa on vaihdettava linssimekanismi. Siksi se on saanut ehdottoman klassikon maineen.

Mister Spexin virtuaalisen sovituspalvelun avulla voit valita helposti oman suosikkimallisi Porsche Design -aurinkolasimallistosta. Verkkokameraasi käyttämällä voit valita suosikkimallisi ja nähdä, miten se sopii kasvojesi muotoon, hiustesi väriin ja pääsi kokoon. Mister Spex tarjoaa ilmaisen toimituksen. Tilauksia tai tuotteita koskeviin kysymyksiin vastaa maksutta Mister Spexin asiakaspalvelu.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.