Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Ralph
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

51

Ralph Aurinkolasit

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Ralph by Ralph Lauren -aurinkolasit

Uusin Ralph by Ralph Lauren -aurinkolasimallisto on suunniteltu yksinomaan naisille. Mallisto on suunnattu erityisesti naisille, jotka pitävät rohkeista muodoista ja designeista, joissa on värikkyyttä ja ripaus ylellisyyttä. Ralph-aurinkolasit eivät ole koskaan liian räväkät. Näiden aurinkolasien epätavalliset muodot ja silmiinpistävät designit lisäävät väriä bisnestyyppiseen asuun tai juhla-asuun. Yksi trendikkäimmistä Ralph-aurinkolasimalliston malleista on RA 4060 278/8H. Retrohenkinen aviator-tyyli on saanut 2000-luvun ilmeen näissä trendikkäissä ja naisellisissa Ralph-aurinkolaseissa. Kaarevat kokokehykset ovat hienon fuksianpunaiset ja sangat tyylikkään mustat. Täydelliset aurinkolasit tulevaksi kesäksi. Jos haluat hieman ylellistä glamouria tyyliisi, kokeile RA 5055RA 5055 -mallia. Näissä eleganteissa muovikehyksissä on XXL-linssit naisille, jotka haluavat hieman omaa rauhaa silloin tällöin. Nämä aurinkolasit ovat tarjolla kiiltävän mustina tai loisteliaan violetin värisinä.

Niiden sivuilla on yksinkertainen Ralph-teksti, ja ne vetoavat kaikille elämästä nautiskelijoille. Ralph-aurinkolasien tilaaminen Mister Spexistä on helppoa. Valitse ensin suosikkimallisi. Tutustu tuotesivulla oleviin tuotekuviin ja 360 asteen näkymään. Voit myös sovittaa Ralph-aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme! Kun olet löytänyt oman unelmamallisi Ralph-aurinkolasimallistosta, tee tilauksesi, niin Mister Spex toimittaa ne suoraan kotiisi. Tarjoamme nopean toimituksen ympäri Euroopan ja mikäli olet tyytymätön uusiin aurinkolaseihisi, voit hyödyntää tarjoamaamme 90 päivän palautusoikeutta. Voit palauttaa tilauksesi ja valita uuden mallin Mister Spex -verkkokaupasta. Voit myös saada rahasi takaisin – niin helppoa se on.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.