Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

VOGUE Eyewear

(104)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/104

Vogue-aurinkolasit

Voguen aurinkolasimallistossa yhdistyy tyylikkäät ja ylelliset mallit upean kesälookin kanssa. Vogue-aurinkolasit on suunnattu naisille. Mister Spex tarjoaa laajan valikoiman Vogue-aurinkolaseja trendikkäimmissä väreissä ja malleissa. Jotta jokaiselle mieltymykselle löytyisi jotakin, valikoimasta löytyy niin kokokehyksellisiä, puolikehyksellisiä kuin kehyksettömiäkin malleja.

Tänä vuonna Voguen mallisto tarjoaa muodikkaita oversized-aurinkolaseja. Jos XXL-tyyli ei ole sinun juttusi, meiltä löytyy myös hillitympiä ja modernimpia malleja. Voguen aurinkolasit on saatavilla kesäsävyissä purppurana, punaisena ja kultaisena, mutta myös klassisemmissa väreissä tummanharmaana, ruskeana ja mustana. Joukko Vogue-aurinkolaseja on mahdollista saada myös reseptilinsseillä lähi- tai kaukonäköisille asiakkaillemme.

Kullan ystäville voisimme suositella Vogue VO 3676SB 280/13 -mallia. Tässä sirossa puolikehysmallissa on hillittyjä tekojalokiviä ohimoiden kohdalla. Oversized-linssit antavat 100-prosenttisen suojan auringon haitallista säteilyä vastaan, mutta myös hieman yksityisyyttä tarpeen vaatiessa.

Purppurasta pitäville voisi sopia VO 2568S 16538H -malli. Nämä perhostyyliset Voguen aurinkolasit henkivät suosittua vintage-tyyliä. Tyylikkyyttä tarjoaa linssien leikkaus sekä malvanväriset sisäosat. Purppuran käyttäminen kannattaa!

Jos tarvitset linssit vahvuuksilla, voit tilata sinulle räätälöidyt aurinkolasit Voguen valikoitujen aurinkolasimallien joukosta. Valitse valmis reseptilinsseillä varustetuiksi -ominaisuus vasemmasta valikosta ja löydä saatavilla olevat mallit. Tilaa lasit reseptilinsseillä ja täytä silmälasireseptisi tiedot. Helppoa kuin mikä!

Mister Spex tarjoaa laadukasta asiakaspalvelua. Tarkemmat tiedot tilaamista, toimitusta ja palautusoikeutta koskien löydät verkkosivuiltamme. Verkkokauppamme tarjoaa valikoiman Vogue-aurinkolaseja sekä myös malleja muilta brändeiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo