Ammattitaitoinen Berliinin työpajamme

Ammattitaitoinen Berliinin työpajamme

Mister Spexillä laatu on ensiarvoisen tärkeää. Koulutetut optikkomme Berliinin työpajalla varmistavat, että linssisi ja kehyksesi on asennettu oikein ja tarkasti. Kiitos huipputeknologian, voimme leikata yksiteholinssit suoraan oikeaan muotoon.


Näe kuinka lasisi valmistetaan:


1. Laatutarkastus

Valitsemasi kehykset käyvät ensin läpi laatuanalyysin. Tätä ennen uusien linssiesi laatu on varmistettu. Seuraavaksi linssisi, valmistettu Hoya Lensin toimesta, säädetään sinun korjausarvoillesi.

Laatutarkastus

2. Kehyksen mittaaminen

Nyt kehyksesi mitataan skannauksen sekä ns.merkkiaineen avulla. Tämä on hyvin tärkeä työvaihe, sillä myöhemmin linssit, kun linssit asennetaan, voidaan niitä säätää oikeaan kokoon ja muotoon. Merkkijono lähettää mitatut tiedot automaattisesti leikkauskoneeseen.

Kehyksen mittaaminen

3. Linssien leikkaaminen

Kun hiomakone vastaanottaa lähetetyt tiedot, se leikkaa linssin oikeaan muotoon ja kokoon. Hiomakoneemme täyttävät kaikki vaatimukset ja pystyvät hiomaan linssit ehdottoman tarkasti.

Linssien leikkaaminen

4. Linssien asennus

Laadukkaalla käsityöllä on nykyään kysyntää. Kun lasisi ovat valmiit, optikkomme sovittavat linssit kehyksiin. Vuosien kokemuksen tuloksena on laatusilmälasit. Jotta linssit kiinnittyvät kehykseen, täytyy muovikehyksiä lämmittää,kun taas metallikehykseen käytetään ruuveja. Tarpeen vaatiessa optikkomme muotoilevat linssiä uudestaan, jotta se istuu saumattomasti.

Linssien asennus

5. Viimeinen tarkastus

Optikkomme tarkistavat linssisi ja kehyksesi tarkasti ennen kuin ne lähetetään sinulle. Näin voimme taata täydellisen tuotteen, joka on valmistettu juuri sinulle. Vasta kun kaikki arvot täsmäävät DIN EN ISO 21987 - sertifikaattia, toimitamme lasit sinulle. Eikö kuulostakin hyvältä?

Viimeinen tarkastus

Selvitä kuinka korkealaatuisia tuotteemme ovat:

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo