Yhteistyökumppanit ja tytäryhtiöt

Mister Spex tarjoaa kaikille kiinnostuneille verkkosivustojen ylläpitäjille hyödyllistä yhteistyötä osana nettimarkkinointia. Kaikki Mister Spexillä ostamiseen liittyvät edut löytyvät alta:

Olemme Saksan suurin merkkisilmälaseja myyvä verkkokauppa, ja yrityksemme kasvaa jatkuvasti. Valikoimamme pitää sisällään 5500 paria silmä-, aurinko- ja urheilulaseja, yli 90 merkiltä ja suunnittelijalta. Tämän lisäksi myymme myös piilolinssejä ja niiden hoitotuotteita kaikilta johtavilta valmistajilta.

Laajan valikoiman lisäksi lupaamme asiakkaillemme myös muita hyvä etuja:

  • Mister Spexin verkkokaupasta voit ostaa valmiit, reseptilinsseillä varustetut silmälasit jopa 60 prosenttia edullisemmin verrattuna valmistajan suosittelemaan jälleenmyyntihintaan (ovh).

  • 30 päivän palautusoikeuden turvin asiakkaamme voivat palauttaa ostamansa tuotteen ilman erillistä syytä, ja he saavat rahansa takaisin. Tämä pätee myös erikseen asiakkaan korjausarvojen mukaan valmistettuihin linsseihin.

  • Meillä on kaikki kehykset varastossamme, jotta voimme taata nopean toimituksen.

Mister Spexin kohderyhmä on erittäin laaja: asiakkainamme ovat niin silmälasien kuin piilolinssien käyttäjät, kuin myös muotitietoiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita tietyistä merkeistä ja suunnittelijoista.

Parhaiten myyvät aurinkolasit tulevat merkeiltä Ray-Ban, Oakley, D&G ja Prada. Piilolinsseistä Air Optix Aqua ja Focus Dailies ovat erityisen suosittuja.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole yhteydessä meihin sähköpostitse cooperations@misterspex.fi. Jos haluat osaksi tytäryhtiötoimintaamme, olethan yhteydessä yhteistyökumppaniimme Awiniin. Kaikki lisätiedot sekä jakeluehdot ovat saatavilla sieltä.

zanox.
zanox.
Lue lisää

Jos sinulla on lisää kysyttävää, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen cooperations@misterspex.fi.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo