Smart Focus auttaa silmiäsi tarkentamaan eri etäisyyksille.

Silmiämme rasittaa jatkuvasti nykypäivän arjessa usein tapahtuvat tarkennuksen vaihdokset näytöillä. Smart Focus -linssialue toimii kuin kosteuttava voide rasittuneille silmille. Linssin alaosan pieni alue – niin kutsuttu Boost-alue – tukee sinua aktiivisesti lähitarkennuksessa, esimerkiksi silloin, kun vilkaiset älypuhelimeesi spontaanisti. Päivittäisen rasituksen epämiellyttävät oireet, kuten väsyneet ja kuivat silmät, vähenevät huomattavasti.

Smart Focus -päivitys tyytyväisyystakuulla.

Etusi meillä

  • Smart Focus -päivitys yksitehoisille laseille alkaen 49,95€
  • Lisää käyttömukavuutta ja elämänlaatua digitaalisessa arjessa
  • Optikkomme suosittelevat
  • Valmistetaan Berliinin työpajalla
  • 30 päivän rahat takaisin -takuu
  • Kaikille, jotka käyttävät digitaalisia laitteita päivittäin.
smart focus
smart focus

Päivityksesi näyttöjen viidakossa

Linssipinnoitteemme on päivityksesi digitaaliseen arkeen. Olet sitten diginatiivi, pelaaja tai älypuhelinintoilija – suo itsellesi rentouttava näkymä olennaiseen! Smart Focus soveltuu kaikille, jotka viettävät päivittäin paljon aikaa digitaalisten laitteiden edessä. Silmäsi saavat huomattavaa tukea katseen siirtyessä lähietäisyyksiltä kaukaisempiin etäisyyksiin. Näin teet digitaalisesta arjestasi mahdollisimman mukavan itsellesi ja silmillesi.

Smart Focus
Smart Focus

Miksi optikkomme suosittelevat Smart Focusta?

Vähentyvän keskittymiskyvyn ja yleisen väsymyksen ehkäisemiseksi digitaalisten laitteiden käytössä optiikka-asiantuntijat suosittelevat Smart Focus -pinnoitusta, joka on saatavilla vain yksitehoisille laseille. Optikkomme korostavat, että Smart Focus vähentää merkittävästi silmiemme rasitusta. Tämän lisäyksen aktiivisen tuen ansiosta nämä linssit tarjoavat meille enemmän käyttömukavuutta digitaalisessa arjessa.

Smart Focus -pinnoitus yksitehoisille linsseille on tuki silmillesi monissa tilanteissa. Erityisesti silloin, kun tarkennus lähietäisyyksiin, kuten nopea vilkaisu älypuhelimeen, kestää normaalia kauemmin. Lisäksi silmiäsi tuetaan aktiivisesti lukiessa, käytettäessä matkapuhelinta sekä muita digitaalisia laitteita. Jos silmäsi tuntuvat merkittävästi rasittuneilta päivän jälkeen näyttöjen äärellä tai hyvän kirjan lukemisen jälkeen, suosittelemme Smart Focus -pinnoitusta.

Jos sinulla on voimassa oleva resepti käytettävissäsi, voit tilata Smart Focus -pinnoituksen verkkokaupastamme. Valitse suosikkikehyksesi, valitse Silmälasiresepti -vaihtoehto ja valitse sitten linssivalintasivulla Smart Focus yksiteholaseillesi. Optikkomme suosittelevat kuitenkin aina näöntarkastuksen tekemistä ennen uusien linssien ostamista.

Kyllä, Smart Focus -lasit on suunniteltu päivittäiseen käyttöösi. Lasit on mukautettu korjausarvoihisi ja niissä on kevyt lisäys linssin alaosassa tukemaan silmiäsi katsoessasi lähelle. Tämä linssipinnoite sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Lisäksi et tarvitse sopeutumisaikaa, kuten yleensä moniteholinssien kanssa.

Ei, Smart Focus -pinnoitus ei sisällä ylimääräistä sinisen valon suodatinta. Voit kuitenkin mukauttaa uudet lasisi molemmilla pinnoituksilla. Molempien pinnoitusten yhdistelmä tarjoaa sinulle optimaalisen tuen ja suojan digitaalisessa arjessasi. Smart Focus helpottaa silmiäsi lasien alaosassa olevan alueen avulla, ja sinisen valon suodatin suojaa lisäksi siniseltä valolta päivittäisen näyttöjen käytön aikana.

Jos käytät jo moniteho- tai näyttöpäätelaseja, Smart Focus ei sovi käyttöösi. Silmäsi tarvitsevat tällöin enemmän tukea kuin mitä Smart Focus voi tarjota.

Moniteholinssi tukee sekä kauko- että lähinäköä. Siinä on erilaisia yksilöllisiä vahvuuksia, joissa on lähialue ja kaukoalue. Se sopii niille, jotka tarvitsevat näönkorjausta sekä kaukana että lähellä katsottaviin kohteisiin. Smart Focus -linssit on ensisijaisesti suunniteltu lisäämään käyttömukavuutta, jotta silmäsi eivät rasitu yhtä helposti.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo