Muita aiheita

Oma tili

Tilin edut

Mister Spex -tilisi mahdollistaa kaikkien sivuston toimintojen käyttämisen. Seuraava tilauksesi on vielä nopeampi ja helpompi, koska riittää, että syötät reseptitietosi vain kerran.

Kaikki edut pähkinänkuoressa:

  • Katso tilauksiasi ja seuraa niitä helposti

  • Toimitusosoite ja maksutapa tallennetaan seuraavaa tilaustasi varten

  • Syötä reseptiarvosi, jotta voit tilata silmälasit ja/tai piilolinssit helposti

  • Tallenna suosikkituotteesi toivelistallesi

Kuulostaako hyvältä? Rekisteröidy sitten ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi ja yhteystietosi. Käsittelemme tietenkin kaikkia henkilötietojasi äärimmäisen varovasti, emmekä luovuta niitä kolmannelle osapuolelle.

Rekisteröidy nyt

Muuta sähköpostiosoitettasi

Voit muuttaa sähköpostiosoitettasi painamalla nappia "muuta sähköposti" asiakastililläsi. Syötä kenttään uusi osoitteesi ja paina "säästä uusi sähköpostiosoite".

Huomioi: sähköpostiosoitetta käytetään myös sisäänkirjautumiseen. Varmistathan, että antamasi sähköpostiosoite on käytössä.

Vaihda osoite

Osoitetta ei ole mahdollista muuttaa itse. Olet tervetullut ottamaan asiakaspalveluumme yhteyttä jos haluat päivittää asiakastililläsi olevan toimitusosoitteen. Osoitemuutos ei päde jo voimassaolevaan tilaukseen mutta tuleviin tilauksiin. Tavoitat meidät numerosta 09-23113508 tai sähköpostitse ositteesta support@misterspex.fi, ark. 10.00-18.00.

HUOM! Otathan meihin pikaisesti yhteyttä jos huomaat että osoite on väärä niin peruutamme tilauksesi. On asiakkaan oma vastuu tarkistamaan että tilauksessa oleva tieto on oikein.

Päivitä asiakastiedot

Voit muuttaa nimeä ja syntymäaikaa tilisi "Profiiliasetukset"-osiosta. Samaan kohtaan voit syöttää myös reseptitietosi nopeuttaaksesi seuraavaa tilaustasi. Kun olet päivittänyt tiedot, voit klikata kohtaa "Tallenna" vahvistaaksesi muutoksesi.

Voit helposti päivittää salasanasi kohdassa "Muuta salasanaa". Syötä vanha/uusi salasanasi ja vahvista muutokset klikkaamalla kohtaa "Tallenna uusi salasana".

Huomaa: Salasanan tulee sisältää vähintään 6 merkkiä. Turvallinen salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, erikoismerkkejä ja numeroita.

Sisäänkirjautuminen

Unohtunut salasana

Unohditko salasanasi? Ei hätää! Autamme sinua mielellämme päivittämään salasanasi.

Huomaa: Salasanan tulee sisältää vähintään 6 merkkiä. Turvallinen salasana sisältää isoja ja pieniä kirjaimia, erikoismerkkejä ja numeroita.

Tilaa uutiskirje/Peruuta uutiskirjeen tilaus

Miten voin tilata uutiskirjeen/peruuttaa tilauksen?

Voit pysyä ajan tasalla tuoreimmista uutisista tilaamalla ilmaisen uutiskirjeemme. Saat aina tietoa erikoistarjouksistamme ja uusimmista trendeistä. Tarjoamme sinulle säännöllisin väliajoin mahdollisuuden hyötyä erikoistarjouksistamme tai osallistua kilpailuihimme. Nämä tarjoukset suunnataan yksinomaan uutiskirjeemme tilaajille. Älä jää paitsi näistä erikoistarjouksista! Tilaaminen on tietenkin ilmaista ja voit peruuttaa tilauksen koska tahansa. Saat mahdollisuuden peruuttaa tilauksen jokaisen uutiskirjeen yhteydessä.

Tilaa

Jos haluat peruuttaa uutiskirjeen tilauksen

Jos olet jo tilaaja, voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen omalla tililläsi milloin vain. Vaihtoehtoisesti, jos et halua hyötyä uutiskirjeen tarjouksista, voit peruuttaa kirjeen painamalla linkkiä, joka löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta.

Tietoturva

Mister Spex takaa, että kaikkia antamiasi henkilötietoja käsitellään erittäin huolellisesti ja vastuullisesti. Tämä pätee etenkin yhteistyöhön kolmansien osapuolten ja liikekumppanien kanssa. Voit olla varma, että kukaan Mister Spexin työntekijöistä ei pyydä sinua vahvistamaan arkaluontoisia pankkitietoja (""Tan-koodeja"", salasanoja) puhelimitse. Pankkitietoja pyydetään ainoastaan suoraan turvallisen palvelimen tai suojatun sivun kautta Mister Spex -sivustolla. Yleisesti ottaen sinun tulisi varmistaa, että valtuuttamattomat henkilöt eivät pääse käyttämään tietokonettasi tai salasanojasi.

Sulje tili / Poista tiedot

Oletko varma, että haluat poistaa tietosi Mister Spexistä, etkä halua enää yhteydenottoja meiltä? Ilmoita sitten asiasta asiakaspalveluumme postitse, sähköpostilla tai puhelimitse. Tietosi poistetaan nopeasti.

Otamme aina mielellämme vastaan palautetta voidaksemme parantaa palveluamme tulevaisuudessa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo