Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Cazal

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Cazal Kaikki tuotemerkit

(25)
  • Cazal

Näytä tuotteet välillä 1 - 25

Cazal Mister Spexistä

Epätavalliset ideat, kauaskantoinen inspiraatio, runsas kokemus ja ennen kaikkea läpitunkeva intohimo muotoilua kohtaan - nämä ovat kaikki kansainvälisesti tunnetun ja ainutlaatuisen silmälasimerkin tunnuspiirteitä. Paras todiste tästä: Cazal

Tuotemerkki tunnettiin jo 1980-luvulla uniikeista ja räväköistä silmälaseistaan, ja se sai nopeasti maineen hip-hop-kulttuurin symbolina. Vielä tänäänkin ihmiset puhuvat silmälasimarkkinoiden vallankumouksesta. Tuotemerkki ei todellakaan seuraa valtavirtaa, vaan on kirjoittanut oman design-tarinansa ja keksii aina uusia ideoita. Cazal-silmälasit ovat omalaatuiset ja niissä näkyy selvästi edellisen pääsuunnittelijan kädenjälki. Cari Zalloni, jonka mukaan tuotemerkki on saanut nimensä, ei ollut ainoastaan luova, vaan myös todellinen nero mitä tulee muotiin ja trendeihin. Hänen elämäntyönsä ja perintönsä: Tuotemerkki, jolla on ollut jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan vankka kannattajajoukko, joka seurasi sen aatteita myös Zallonin kuoleman jälkeen. Upean designin ohella Cazal-silmälasit saavuttivat myös korkeimman laadun.

Niiden valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita materiaaleja kuten titaania ja kultaa, ja ne käyvät läpi useita laaduntarkastuksia kehitysprosessin aikana. Tämä tekee niistä kaikkiin tilanteisiin sopivat.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.