Cazal

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Cazal Mister Spexistä

Epätavalliset ideat, kauaskantoinen inspiraatio, runsas kokemus ja ennen kaikkea läpitunkeva intohimo muotoilua kohtaan - nämä ovat kaikki kansainvälisesti tunnetun ja ainutlaatuisen silmälasimerkin tunnuspiirteitä. Paras todiste tästä: Cazal

Tuotemerkki tunnettiin jo 1980-luvulla uniikeista ja räväköistä silmälaseistaan, ja se sai nopeasti maineen hip-hop-kulttuurin symbolina. Vielä tänäänkin ihmiset puhuvat silmälasimarkkinoiden vallankumouksesta. Tuotemerkki ei todellakaan seuraa valtavirtaa, vaan on kirjoittanut oman design-tarinansa ja keksii aina uusia ideoita. Cazal-silmälasit ovat omalaatuiset ja niissä näkyy selvästi edellisen pääsuunnittelijan kädenjälki. Cari Zalloni, jonka mukaan tuotemerkki on saanut nimensä, ei ollut ainoastaan luova, vaan myös todellinen nero mitä tulee muotiin ja trendeihin. Hänen elämäntyönsä ja perintönsä: Tuotemerkki, jolla on ollut jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan vankka kannattajajoukko, joka seurasi sen aatteita myös Zallonin kuoleman jälkeen. Upean designin ohella Cazal-silmälasit saavuttivat myös korkeimman laadun.

Niiden valmistusmateriaaleina on käytetty laadukkaita materiaaleja kuten titaania ja kultaa, ja ne käyvät läpi useita laaduntarkastuksia kehitysprosessin aikana. Tämä tekee niistä kaikkiin tilanteisiin sopivat.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo