Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Trendikkäät aurinkolasit 
festivaaleille

Trendikkäät aurinkolasit festivaaleille

Tanssi vapaasti sinisen taivaan alla

Retro Rave

Ota mukaasi klassinen Lennon-tyyli kesän festareille! Suuret metallikehykset ovat täydellinen lisä boheemiselle hippi-lookille.

Monta kohokohtaa

Neon Nights

Futuristinen muotoilu, rohkeat värit ja näyttävät XL-mallit. Tyyli on todellinen katseenvangitsija ja kaiken lisäksi myös urheilullinen. Räikeät neonvärit kruunaavat omaperäisen festarilookin.

Monta kohokohtaa

Back to the 90's

Hyvin pienet aurinkolasit ovat festarikesän ehdoton varuste. Valitse ovaalit, neliskulmaiset tai cat-eye -malliset aurinkolasit ja yhdistä ne vaaleisiin farkkuihin täydellisen 90-luvun tyylin mukaisesti.

Monta kohokohtaa

Etkö ole vielä löytänyt sopivia?

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.