Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
92 Tulokset

Ralph Lauren Mister Spexillä

Korkealuokkainen brändi Ralph Lauren ei edusta vain muodin luomista, vaan myös koko elämäntapaa. Se, mikä alkoi solmiomallistolla, on kasvanut ympäri maailman tunnetuksi näyttäväksi muoti-imperiumiksi. Ralph Laurenia pidetään yhtenä maailman vaikutusvaltaisimpana muotisuunnittelijoista ja hän voi oikeutetusti kuvailla itseään poikkeukselliseksi lahjakkuudeksi, eihän hän ole koskaan valmistunut mistään virallisesta suunnittelukoulusta.

Valmistuttuaan high schoolista syntyperäinen newyorkilainen Ralph Lauren opiskeli ensin taloustiedettä, ennen kuin meni armeijaan. Hän aloitti myyjänä perinteisessä herrojen vaatetusliikkeessä Brooks Brothersilla. Kun muotialalla toiminut Norman Hilton myönsi Laurenille lainan, hän pääsi viimeinkin ottamaan askeleen kohti itsenäistä ammatinharjoittamista. Tästä seurasi Polo Fashion -merkin alla ensimmäinen solmiomallisto, joka alun perin oli suunniteltu poolonpelaajille. Samana vuonna hän hankki oikeudet brändiä varten ja täten laski perustukset kiehtovalle menestystarinalle. Solmiomallistoa seurasi mallisto miehille, myöhemmin myös naisille. Näihin lisättiin myöhemmin kenkiä, tuoksuja sekä monia asusteita. Brändi kehittyi kansainväliseksi muotimerkiksi 1980- ja 1990-lukujen aikana. Kiitos tästä kuuluu kuuluisalle poolopaidalle, johon on kuvioitu poolonpelaaja. Tämä on yhä yksi Ralph Laurenin menestyneimmistä luomuksista tänäkin päivänä.

Ralph Lauren ilmentää amerikkalaista elämäntyyliä paremmin kuin mikään toinen brändi. Brändin luonne muodostuu ajattomasta eleganssista, joka yhdistyy modernin ja itsenäisen elämäntyylin kanssa vertaansa vailla olevaksi lookiksi. Ensiluokkainen brändi on ajan hermolla ja aina trendikäs.

Tule osaksi Ralph Lauren -filosofiaa!

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo