Superdry

Superdry
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
186 Tulokset

Superdry Mister Spexillä

Maineikas Superdry-brändi on tuonut brittiläisen silmälasimuodin maailmalle. Tämä lifestyle-brändi on tunnettu ainutlaatuisesta suunnittelustaan, jossa taitavasti yhdistyvät japanilainen graafisuus sekä amerikkalainen vintage. Brändin uniikit retrokehykset tunnistaa heti katseenvangitsevista yksityiskohdistaan.

Superdry aloitti valmistamalla streetwear-tuotteita brittiläisille markkinoille, mutta laajensi nopeasti toimintansa kattamaan myös laajan valikoiman lifestyle-tuotteita. Nykyään Superdry valmistaa kellojen, laukkujen ja kenkien lisäksi myös menestyksekkäitä silmälaseja ja aurinkolaseja. Ja kuten aina, Superdry keskittyy tarjoamaan ensiluokkalaista laatua rahan vastineeksi.

Mallisto koostuu jännittävästä designin, värien ja tyylien sekoituksesta. Tämä fantastinen valikoima voi tehdä valitsemisen vaikeaksi. Superdrylta löytyy täydellinen kehys jokaiselle tyylille ja mieltymykselle. Brändin kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joissa yhdistyy merkin ensiluokkainen työnlaatu sekä lasien täydellinen istuvuus. Superdry käyttää ainutlaatuisessa suunnittelussaan asetaatin ja metallin lisäksi myös bambua, puuta ja aitoa nahkaa.

Nykyään Superdry on tunnettu ja arvostettu ympäri maailman. Vuonna 2003 lanseerattu brändi toimii nykyään yli 100 eri maassa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo