Eco Conscious

Syksyn ja talven 23/24 silmälasitrendit

 Eco Conscious
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
54 Tulokset

Silmälasitrendit syksyyn ja talveen 2023/2024

Millaiset lasit ovat nyt muodissa?

Soften your edges! Tässä on neljä silmälasitrendiä, joihin sinun pitää ehdottomasti tutustua! Hienostunutta retroa, uudistettuja klassikoita ja Y2K-tyyliä – tulevien kuukausien trendeissä on kaikkea!

Hienostunut retro

Tälläkin kaudella vintage-lasit saavat sydämemme lyömään nopeammin. Ihastu myös ylisuuriin kehyksiin, naisten ja miesten pilottilaseihin, kissansilmälaseihin ja perhoslaseihin. Pastellinsävyt ja harmoniset värit eivät jätä ketään kylmäksi! Syksyn ja talven pakko-ostos ovat myös naisten ja miesten läpinäkyvät kehykset ja tyylikkäät metallisankaiset lasit. Kullan- tai hopeanväriset kehykset vievät uuteen jännittävään kauteen. Ihastu huomiota herättäviin asetaattimuovisiin kehyksiin, kestäviin metallikehyksiin ja 60- ja 70-lukujen kuumimpiin retrolaseihin.

Voiko tyylikäs olla myös ympäristöystävällistä?

Totta kai! Uudessa Eco-Conscious Vibe -mallistossa yhdistyvät kuumimmat trendit ja laadukkaat kierrätetyt ja kestävästi tuotetut materiaalit. Omatuntosi on puhdas, mutta ulkomuotosi trendikäs! Tyylikkäimmät pyöreät ja suorakulmaiset kehykset ja upeat kuviot kohtaavat nyt vihreän energian!

Klassikot tekevät paluun

Näitä suosikkiklassikoita ei kannata jättää väliin tulevalla kaudella! Lämpimän ruskeat ja karamellinväriset sävyt luovat erityisen tyylikkään ja ajattoman ilmeen, joka sopii jokaisille kasvoille ja takaa ikivihreille laseille tyylikkään paluun. Tutustu klassisiin malleihin, kuten Wayfarer-laseihin, kissansilmäkehyksiin ja pyöreään kehysmalliin – yhdistettynä voimakkaisiin väreihin, huomiota herättäviin värivalintoihin ja upeisiin kuvioihin!

Hei taas Y2K!

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä! Syksyllä ja talvella 2023/2024 suuressa suosiossa ovat myös futuristiset Slim Shades- ja Racer-mallit. 2000-luvun tyyli on tekemässä paluuta, ja odotammekin innolla henkeäsalpaavaa valikoimaa kehyksettömiä, erittäin tyylikkäitä silmälaseja, jotka antavat jokaiseen asuun aimo annoksen rohkeutta ja absoluuttista trendikkyyttä. Statement-tyylin mustat kehykset miehille ja naisille – hanki upeat neliskulmaiset tai pyöreät kehykset.

Tilaa syksyn ja talven 2023 ja 2024 trendikkäimmät silmälasit Mister Spexiltä – miten se toimii?

Helppoa: Valitsemasi merkin sivulta löydät mahdollisuuden rajata valikoimaasi navigointipalkin vasemmalla puolella olevien erilaisten suodattimien avulla. Valitse brändi, materiaali, kehyksen muoto, linssin ja kehyksen väri ja tietenkin mitat. Tämän esivalinnan avulla voit kaventaa valikoimaa, kunnes löydät täydellisen trendikkäät kehykset. Sen jälkeen voit "sovittaa" valittuja kehyksiä verkossa. Pääset sovittamaan kehyksiä painamalla näytön oikeassa laidassa olevaa painiketta: lataa muotokuva itsestäsi tai aktivoi verkkokamerasi saadaksesi ensivaikutelman uudesta ulkoasusta. Oletko tehnyt päätöksen? Suorita tilausprosessi loppuun ja iloitse uusista silmälaseistasi. Löysitkö valikoimastamme toiveidesi mukaiset silmälasit? Mister Spex -verkkokaupassa voit tehdä ostoksia edullisesti ja ilman riskejä ja saada monia etuja: • laaja valikoima, jossa on yli 7 000 silmälasivaihtoehtoa suosituilta tuotemerkeiltä, kuten Ray-Ban, CO Optical, Gucci ja Polaroid • laadukkaat lasit, mukaan lukien UV-suodattimet, erittäin heijastamaton pinnoite ja kovapinnoiteviimeistely • koulutettujen optikkojen omassa Berliiniläisessä työpajassamme hiomat lasit • silmälasien säätö kumppanioptikolla paikan päällä tai Mister Spex -myymälässä • ilmainen toimitus ja palautus • 30 päivän RAHAT TAKAISIN -TAKUU Muista: Optikkomme myymälöissä neuvovat sinua mielellään koskien laadukkaita linssejä omilla vahvuuksillasi. Haluatko tietää lisää Mister Spexistä, valikoimastamme ja tilausten ehdoista? Asiakaspalvelumme ja ammattioptikkojen tiimi vastaavat mielellään kysymyksiisi. Hauskaa shoppailua!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo