Silmälasitrendit syksy & talvi 2021

Nämä mallit ovat nyt haluttuja!

Future Vintage
Future Vintage

Future Vintage


Paluu tulevaisuuteen! Muodikas viimeistely 70- ja 80-luvuilta suoraan 2000-luvulle singottuna: alkuperäiset, future-vintage-tyyliset muodot huolehtivat kunnon sensaatiosta ja lumoavat meidät laajalla kirjolla aina minimalistisista ylisuuriin malleihin.

Lisää kehyksiä

Heart to Drop

Heart to Drop


Urbanismi kohtaa 80-luvun. Rento katutyyli yhdistää huolettoman tunnelman ja varman tyylikkyyden. Pyöreät ja pehmeät silmälasimuodot korostavat yksilöllistä luonnetta eivätkä jää tippaakaan huomiotaherättävämpien mallien varjoon.

Heart to Drop

Lisää kehyksiä

Haluaisitko tietää, mikä trendi sopii sinulle parhaiten? Digisovituksemme avulla voit nähdä heti, mikä malli miellyttää sinua eniten.
Virtuell Try-on

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Edges & Angles
Edges & Angles

Edges & Angles


Nyt on kulmikasta – erittäin hienoja, herkkiä, leikkisiä ja hienostuneita leikkauksia. Näiden minimalististen tyyli-ihmeiden ilmavat ääriviivat käärivät silmämme suoraviivaiseen ylellisyyteen ja tekevät näistä epätavallisista kehyksistä kuluvan kauden kuumimmat katseenvangitsijat.

Lisää kehyksiä

Refined Op Art

Refined Op Art


Epätavallisia trendilaseja, jotka poikkeavat ruodusta: 60-luvun glamourista ja estetiikasta inspiraationsa saaneet vahvat statement-kehykset huokuvat geometrisia vivahteita ja ovat ennen kaikkea todella tyylikkäät!

Refined Op Art

Lisää kehyksiä

Bold 50’s reinterpreted
Bold 50’s reinterpreted

Bold 50’s reinterpreted


Uudelleen lanseeratut, Wayfarer-tyyliset kehykset kuuluvat ehdottomasti ajattomiin, mutta näyttäviin trendiasusteisiin. Tarkoituksella hieman nörttimäisestä lookista on tullut uusien värien ja muotojen ansiosta tunnusomainen tyyli, ja vivahteikkaat asetaattikehykset huokuvat modernia ilmettä.

Lisää kehyksiä

Nämä silmälasimallit ovat nyt haluttuja

Nämä ovat syksyn ja talven 2021 silmälasitrendit 

Jännittävän yksilöllistä. Uudelleen tulkitut vintage-muodot muodostavat ajankohtaisten silmälasitrendien äärimmäisen kiehtovuuden. Pyöreät, neliöt tai monikulmaiset silmälasit ovat yhtä lailla tämän hetken it-malleja kuin herkät metalli- tai asetaattilasitkin. Uudet silmälasikehykset ja -muodot huokuvat nyt niin paljon retroviehätystä, että ne saavat päämme pyörälle ja vievät huuman äärimmäisyyksiin tyylikkäillä cateye-malleilla ja taiteellisilla perhosmalleilla!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage