Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Eyewear-Trends Frühling & Sommer 2022

Kevään ja kesän 2022 eyewear-trendit

On leuto kesäilta. Aurinko alkaa pikkuhiljaa painua mailleen. Horisontti värjäytyy ja muuttaa ympäristön mystisen punaiseksi. Ilmassa on jännitystä. Kaikki on mahdollista, ja olet halukas kokemaan lisää. Tee elämästäsi maagista. Yhtä maagista kuin silmälasitrendimmekin. Mitkä ovat sinun suunnitelmasi? #unstoppable

Katsaus kaikkiin trendeihin

Squared Retro

Squared Retro

Suuret retrosilmälasit, trendikkäät allrounder-mallit ja puhdas avantgarde ovat paljon muutakin kuin trendikkäiden muoti-intoilijoiden kannanottoja. Eikä ihme, sillä ylisuuret, persoonalliset kehykset huokuvat milloin keimailevaa vintage-tyyliä, milloin modernia tuulahdusta. Täydellinen valinta, kun haluaa ilmaista trenditietoisuutensa tai ihan vain erottua joukosta.

Mallillamme on yllä:
> Gucci GG 0913O 001

Mallillamme on yllä:
> Gucci GG 0890O 002

Squared Retro

Muita Squared Retro -malleja

Expressive Tortoise

Expressive Tortoise

Jos haluat olla tällä kaudella dynaamisesti läsnä, ei tarvitse miettiä pitkään, sillä ilmaisuvoimaiset, uudelleen tulkitut tortoise-mallit tuovat tullessaan aimo annoksen hienostuneisuutta: vaihtelevat kuviot, dominoivat kehykset – ekstravaganteista trendikehyksistä on moneksi, ja ne ovat ennen kaikkea todellinen katseenvangitsija. 

Mallillamme on yllä:
> Bottega Veneta BV 1009O 008

Muita Expressive Tortoise -malleja

Mikä trendi sopii minulle?

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Frame Noir

Näiden todella hienostuneiden kaunokaisten puhdas design huokuu täydellisyyttä. Puristiset metallikehykset huokuvat virheetöntä tyylitajua ja mustaan upotettuna ne julistavat yksinkertaista ja tyylikästä karismaa kaikille kokeilunhaluisille. Kuulostaako tyylikkäältä? Ne myös näyttävät tyylikkäiltä!

Mallillamme on yllä:
> ic! berlin HEDY 002

Frame Noir
Frame Noir

Mallillamme on yllä:
Polaroid PLD D377/G 85K

Muita Frame Noir -malleja

Champagne Shades

Champagne Shades

Jos pidät ennemmin hillitystä, valitse kimalteleva samppanjansävy. Nämä pehmeät katseenvangitsijat kiinnittävät katseen tyylikkäästi kasvoille ja muodostavat harmonisen vastapainon syvänmustille trendimalleille. Läpinäkyvät asetaattikehykset imartelevat auringon kevyesti päivettämää ihoa ja sopivat harmonisesti kesäisiin tyyleihin tunkeutumatta kuitenkaan etualalle.

Mallillamme on yllä:
> CO Optical Linu 1321 A22

Muita Champagne Shades -malleja

Tutustu myös vuoden 2022 aurinkolasitrendeihin


Tutustu nyt aurinkolasitrendeihin
Trends
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Kevään ja kesän 2022 eyewear-trendit

(240)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/240

Silmä- ja aurinkolasitrendit 2022 – tutustu ajankohtaiseen muotiin

Emme voi vielä tietää, mitä kaikkea vuosi 2022 tuo meille tullessaan – mutta sen tiedämme, millaiset mallit koristavat kasvojamme seuraavina kuukausina. Ja voimme kertoa sen teille heti: kaikki, jotka haluavat tänä vuonna erottua massasta, voivat iloita toden teolla ajankohtaisista naisten ja miesten silmälasitrendeistä. Esittelemme sinulle tämän hetken halutuimmat trendit:

Silmälasitrendit naisille ja miehille

Olitpa sitten minimalisti tai eksentrinen: jos rakastat herättää huomiota, tartu siroihin metallilaseihin. Viileä, kevyesti ja sirosti työstetty metalli muuntuu nyt koruttoman geometrisiksi malleiksi. Kun vuonna 2021 kulta, hopea ja kupari olivat vielä lyömättömiä trendivärejä, tällä kaudella nämä trendisilmälasit valloittavat syvänmustana versiona. Nämä tyylikkäät lasit säilyttävät kuitenkin paikkansa muodikkaana katseenvangitsijana myös kullanvärisellä kehyksellä.

Läpinäkyviin silmälaseihin on nyt lisätty ripaus väriä: läpinäkyvät mallit hohtavat nyt samppanjansävyissä ja sopivat täydellisesti kevyeen lomarusketukseen. Tämä silmälasitrendi vakuuttaa runsaiden yksityiskohtien sijaan naisellisen hillityillä lookeilla ja mahdollistaa värien käytön ilman, että vaikutelmasta tulee kuitenkaan liian päällekäyvä. Jos tämä kaikki ei vielä ole tarpeeksi, voi napata 70-luvun silmälasit tai yhden kaikkein vivahteikkaimmista trendeistä: tortoise- eli kilpikonnakuvioiset silmälasit. Lämpimät, maanläheiset sävyt imartelevat ihonväriämme ja koristavat meitä temperamenttisella kuviolla, joka on jokaisessa kehyksessä hieman erilainen. Ja mehän pidämme unikaateista, eikö vain?

Jotta silmälasien valinta olisi erityisen mielekästä, voit tilata 4 kehykset 7 päivän ajaksi kotisovitukseen ja sovittaa niitä maksutta kotonasi: https://www.misterspex.fi/ilmainen-kotisovitus

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage