Inspiroidu

Silmälasitrendit syksy/talvi 2020

Uudet trendisilmälasimme ylittävät tällä kaudella jopa itsensä! Näytämme tässä, mitkä mallit ovat ajankohtaisimpia juuri nyt.

Silmälasitrendit syksy/talvi 2020
70s to 80s sized

70s to 80s sized

Minimalismi kohtaa mahtavuuden: 70- ja 80-luvut hallitsevat uusia silmälasimallistoja. Ohuet metallikehykset, läpinäkyvät asetaattikehykset ja ylisuuret XXL-linssit yhdistävät tällä kaudella taidokkaasti kaikki suvereenin silmälasityylin elementit. Ylisuuret, tyylikkään kullanväriset kehykset ovat siistit ja lähestulkoon leijuvat nenän päällä.

Lisää kehyksiä

Silmälasitrendit syksy/talvi 2020

More than round!

Ajankohtaiset, retrovaikutteiset muodot huokuvat hienostuneisuutta ja tarjoavat meille suuren valikoiman kiehtovia malleja. Pyöreä linssi ei kuulu vain tähdille, vaan myös me ihailemme tämän klassisen muodon vahvaa luonnetta.

More than round!

Lisää kehyksiä

Sovita nyt uusimpia trendejä

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Silmälasitrendit syksy/talvi 2020
Mad Havana

Mad Havana

Moderni ja klassisen elegantti. Läpikuultava, pehmeä meripihka tai lämmin ruskea. Havanna-sävyiset silmälasit ovat tällä kaudella muodikkaimpien joukossa. Täydellinen valinta kaikille niille, jotka rakastavat maanläheisiä värejä.

Lisää kehyksiä

Silmälasitrendit syksy/talvi 2020

Delicate Browlines

Sirot browline-mallit huolehtivat tällä kaudella retron ja modernin tyylin täydellisestä yhteensulautumisesta. 50- ja 60-lukujen muodista inspiroituneena ne kuuluvat kaikkien aikojen kultinomaisimpiin retrotyyleihin: täydelliset levittämään muodin sanomaa, olematta kuitenkaan liian huomiota herättäviä.

Delicate Browlines

Lisää kehyksiä

Kauden tyylit

Kauden vaihtuessa meitä odottavat taas uudet silmälasimallit, jotka haluaisimmekin mieluiten ostaa kaikki kerralla. E ihme, sillä uudet mallit ovat todellisia katseidenkääntäjiä.

Silmälasitrendit syksy & talvi 2020/2021

Nyt on aika ajatella isosti! 70- ja 80-luvut hallitsevat uusia silmälasitrendejä ja leikittelevät taidokkaasti kontrasteilla: ylisuuret linssit, huomiota herättävät sillat ja sirot metalli- tai asetaattikehykset asettavat tälle kaudelle selkeän suunnan. Savuiset Havanna-sävyt, pyöreät retromuodot, minimalistiset jättiaurinkolasit tai ilmeikkäät browline-kehykset: tänä vuonna sekä naiset että miehet saavat asettaa nenälleen todellisia design-laseja!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäYritystiedot09-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage