Inspiroidu!

Kevään & kesän silmälasitrendit 2021

Cut-off Curves

 

Nämä mutkat suoriksi vetävät unisex-silmälasit ovat todellinen statement. Liioittelevien cut-off-silmälasien hienostuneet ja jännittävät yksityiskohdat vetävät katseet puoleensa. Yksityiskohtaiset ja elegantit silmälasit erottuvat joukosta pyöreän muotonsa ja suoristetun ylä- tai alareunansa ansiosta. Tämä silmälasitrendi kerää ihailevia katseita niin värikkäällä asetaattikehyksellä kuin kulmikkaana vintage-mallinakin.

Cut-off Curves

Lisää kehyksiä

Shimmery Light
Shimmery Light

 

Hillitty ilme, suuri vaikutus: hennot samppanjansävyt viettelevät pehmeillä nuden, beigen tai ruusun värisillä varjostuksilla. Lämpimät vivahteet antavat kehyksille höyhenenkevyen ja naisellisen luonteen. Sirojen asetaattikehysten hillitty väritys on kauden monitaituri, sillä läpikuultava silmälasitrendi sopii käytännössä kaikkiin ihon- ja hiustenväreihin. Elegantit kehykset pääsevät oikeuksiinsa ruskettuneella kesäiholla, ja sirot metallisangat viimeistelevät ilmeen taidokkaasti.

Lisää kehyksiä

Haluaisitko tietää, mikä trendi sopii sinulle parhaiten? Digisovituksemme avulla voit nähdä välittömästi, mikä malli miellyttää sinua eniten.
Virtuell Try-on

https://www.misterspex.fi/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Female Magnitude

 

Sirojen metallikehysten trendi jatkuu myös vuonna 2021. Erittäin ohuet teräs- ja titaanikehykset huokuvat minimalismia ja selkeitä linjoja. Valikoimassa on kaikkea aina liioitelluista cateye-silmälaseista lumoaviin butterfly-malleihin, joissa kehys lähes sulautuu linsseihin. Tämän silmälasitrendin puhtaat ja urbaanit lookit ovat useimmiten kullan- tai ruusukullanvärisiä. Lukuisten kokojen ja mallien ansiosta muuntumiskykyiset metallikehykset tarjoavat monia vaihtoehtoja.

Female Magnitude

Lisää kehyksiä

Geometrical Varieties
Geometrical Varieties

 

Kahdeksankulmio, puolisuunnikas, kuusikulmio tai ihan vain neliö. Tämä trendi ei todellakaan rajoitu pelkästään klassisiin nelikulmioihin. Näiden muodikkaiden trendisilmälasien kehykset eivät tylsistytä, vaan ne venyvät taidokkaaseen spagaattiin ekstravagantin statement-kehyksen ja minimalistisen klassikon välillä. Geometriset muodot ovat vuoden 2021 supertrendi, ja kutkuttavat geometriset silmälasit ovatkin nyt vaihtelurikkaampia kuin koskaan aikaisemmin.

Lisää kehyksiä

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.fi/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexFI-Site/fi_FI/-/EUR/ViewTryOn-GetFrontalImage