BLACK FRIDAY -ALE: jopa 50 % alennusta + 20 % lisäale¹ | Koodi BF23

Black Friday Escalation
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
813 Tulokset

BLACK FRIDAY SALE Mister Spexissä

Mietitkö milloin on Black Friday? Vuoden shoppailutapahtuma on aivan nurkan takana. Kuten aina, Black Friday järjestetään amerikkalaisen sadonkorjuujuhlan, kiitospäivän jälkeisenä päivänä. Jos tykkäät shoppailla verkossa ja pitää silmällä hintaa, nyt on aika saada rahoillesi vastinetta!

Mitä sinä vielä odotat? Lähdetään vuoden parhaiden Black Friday -tarjousten pariin, sillä Black Friday -myyntimme alkaa nyt. Eksklusiiviset Black Friday -tarjoukset odottavat sinua! Tutustu uusimpiin mallistoihin ja eksklusiivisiin alennuksiin Black Friday Sale -myynnissä ja löydä suosikkilasisi! Verkkokaupassa ja tietenkin myymälöissämme!

Yksisilmäisyys, variofokaali, työasema - oikeat silmälasit tarpeisiisi

Täältä löydät uusimmat silmälasitrendit, täydelliset neuvot uusiin variofokaalilaseihisi, silmälasien siisteimmät tulokkaat ja kestävästi tuotetut lasit reiluun maailmankatsomukseen. Tutustu itse laajaan valikoimaamme ja inspiroidu. Kannattaa selailla, ja voit odottaa erityisen kuumia Black Friday -tarjouksia erityisesti Black Friday -myyntimme aikana.

Sinun etusi Mister Spexissä

Mitä ikinä etsitkin, meillä on se

Suosittuja design-merkkejä, eksklusiivisia premium-merkkejä tai haluttuja itsenäisiä merkkejä - meiltä löydät takuulla etsimäsi. Ja mustan perjantain alennuksiemme ansiosta shoppailu on tuplasti kannattavampaa!

Kokeilkaa mukavasti kotona

Olemme siellä, missä sinäkin olet. Ja teemme silmälasien sovittamisesta erityisen helppoa: virtuaalisesti näytöllä tai kotona ilmaisten koetilausten ansiosta. Ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Laadukkaat linssit, jotka eivät maksa paljon

Meillä tiedät tarkalleen, mitä maksat linsseistäsi. Et esimerkiksi mitään laadukkaista vakiolinsseistä, koska ne sisältyvät jo silmälasien hintaan. Oletko jo mustan perjantain tunnelmissa? Mustan perjantain tarjouksiemme ansiosta olet sitä heti.

**Löydä parhaat Black Friday -tarjoukset - aurinkolaseista Mister Spexillä.

Klassinen, retro tai näyttävä perhosmuoto: Mister Spexiltä löydät laajan valikoiman uusimpia muotoja, värejä ja materiaaleja. Valitsitpa sitten silmiä hivelevät trendivärit, sävytetyt muovilinssit, kehykset, joissa on näyttäviä strassikoristeita, tai ylisuuret kissansilmäiset designlasit: Valikoimastamme löytyy jotakin jokaiseen makuun. Hyödynnä Black Friday -myyntimme ja varmista parhaat Black Friday -myyntitarjoukset. Oletko jo tehnyt Black Friday -myyntisi? Aurinkolasisi toimitetaan kotiisi DHL:llä muutaman päivän kuluessa.

Sinun Black Friday -tarjoukset. Vaihtoehtosi .

Black Friday Sale -myyntimme aikana löydät parhaat tarjoukset uusimmista silmälasitrendeistä ja muodikkaista aurinkolaseista ja hyödyt myös:

  • Valikoimassamme on yli 3 000 silmälasiparia tunnetuilta tuotemerkeiltä.

  • Toimitus ja palautukset ovat sinulle ilmaisia

  • 30 päivän palautusoikeus

  • Paikalliset kumppanioptikot räätälöivät silmälasit juuri sinua varten

**Haluatko vielä lisää huipputarjouksia? Cyber Monday on aivan nurkan takana ja hemmottelee sinua myös houkuttelevilla tarjouksilla ja eksklusiivisilla alennuksilla. Kannattaa siis piipahtaa uudestaan!

P.S. Black Friday -alennuksillamme voit säästää vielä enemmän rahaa jouluostoksilla.

Jopa 50 %:n alennus koskee valittuja silmälaseja ja aurinkolaseja (reseptillä ja ilman). Tietyt tuotemerkit on nimenomaisesti suljettu pois. 20 %:n alennus koskee vakio-, comfort-, premium- ja premium PLUS -linssejä yksinäköisiin, variofokaalisiin, työpaikka- ja reseptiaurinkolaseihin. Lotus-efekti- ja sinisuodatinteknologiapinnoitteet sekä kaikki linssien sävytysvaihtoehdot (aurinkolasien sävytys, itsesävyttävät ja polarisoidut linssit) eivät kuulu tarjouksen piiriin. Tarjous on voimassa 27.11.2023 asti misterspex.de-sivustolla ja kaikissa Mister Spex -myymälöissä Saksassa. Alennuksen kaupallinen julkaiseminen (esim. kuponkisivustoilla tai blogeissa) ei ole sallittua. Kupongin arvon maksaminen käteisellä on poissuljettu. Sovelletaan Mister Spexin yleisiä sopimusehtoja.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo