Mister Spexin omat tuotemerkit

Mister Spex Brillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
1 059 Tulokset

Silmälasien ostaminen verkosta käy leikiten Mister Spexillä. Haluaisitko ostaa uudet silmälasit, mutta sinua ei huvita käydä optikkoliikkeissä sovittamassa erilaisia kehyksiä? Meillä on hyviä uutisia: silmälasien ostaminen on nykyään paljon helpompaa – sen voi tehdä myös kotisohvalta käsin. Voit tutustua naisten ja miesten silmälaseihin mukavasti Mister Spexin verkkokaupassa. Useimmat silmälasien käyttäjät tarvitsevat silmälasit yksiteholinsseillä. Löydät Mister Spexiltä monien suosittujen merkkien naisten ja miesten silmälaseja – yli 3000 mallin joukossa on varmasti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Olipa kyse sitten edullisen, omien merkkiemme valikoiman moderneista, korjausarvollisista silmälaseista tai näyttävän muotoisista ja tyylikkään värisistä, muodikkaista naisten silmälaseista. Mister Spexiltä löydät aina sopivan mallin – vieläpä lyömättömän edulliseen hintaan.

Silmälasivalikoima

Kehyksettömät silmälasit vaikuttavat erityisen ylellisiltä ja hienostuneilta. Ne sopivat yhtä lailla sekä naisille että miehille. Kevyiden muovilinssien ansiosta kehyksettömiin silmälaseihin voidaan asentaa myös vahvoilla korjausarvoilla varustetut linssit. Elegantin ulkonäön lisäksi myös keveys on kriteeri, joka puhuu kehyksettömien silmälasien puolesta. Jos olet paljon matkoilla – esimerkiksi työmatkoilla – kevyt paino lisää käyttömukavuutta. Sinisen valon suodattimella varustetut silmälasit sopivat kaikille, jotka viettävät päivittäin paljon aikaa näytön äärellä. Sinisen valon suodattimella varustetut silmälasimme rentouttavat silmiäsi – myös pitkäaikaisesti. Musta on todellinen klassikko. Tämä väri on muuntumiskykyinen ja se sopii jokaiseen tyyliin. Olipa tyylisi sitten urheilullinen, moderni, elegantti tai ylellinen, musta on aina hyvä valinta. Mustat silmälasit ovat ylellinen asuste, joka sopii jokaiseen makuun. Mister Spexin valikoima sisältää satoja mustia silmälasimalleja, jotka huokuvat ainutlaatuista designia ja erinomaista työstöä.

Aurinkolasit: neuvoja & suosituksia

Jotta uusien silmälasien valikoiminen olisi helpompaa, suosittelemme sinua käyttämään vasemmassa navigointipalkissa olevia suodattimia ja rajaamaan siten hakusi toiveidesi mukaan. Vinkki: Löydät sopivat silmälasit muutamalla klikkauksella Mister Spexin suodatinvaihtoehtojen ansiosta. Kasvojen muoto: Tällä suodattimella löydät kehyksiä, jotka sopivat kasvojesi muotoon ja korostavat piirteitäsi ihanteellisesti. Voit suodattaa pyöreiden, kulmikkaiden, sydämenmuotoisten tai ovaalinmuotoisten kasvojen mukaan. Kehysten valitsemista koskevasta oppaastamme löydät neuvoja siihen, minkälaiset kehykset sopivat sinulle parhaiten. Silmälasien leveys: Suodata mallit, jotka sopivat pääsi leveyteen. Ja nyt pätee: silmälasit eivät saa olla leveämmät eivätkä kapeammat kuin kasvosi. Poikkeuksia ovat ekstravagantit mallit, jotka ovat suosittuja etenkin muodikkaista syistä. Jos sinulla on jo silmälasit, jotka sopivat sinulle hyvin, voit mitata niiden leveyden kehyksen yläreunaa pitkin ja syöttää mitan millimetreinä. Klikkaa sitä varten vain viivoitinta, joka sijaitsee suodattimen alapuolella. Jos olet epävarma, minkä levyiset kehykset ovat sinulle ihanteelliset, palveluosiostamme löydät hyödyllisiä vinkkejä. Silmälasien muoto: Jos jokin muoto miellyttää sinua erityisen hyvin, voit valita sen suoraan. Jos olet vielä epävarma, mikä sopii sinulle parhaiten, suosittelemme sen sijaan suodattamaan kasvojesi muodon perusteella. Kehyksen tyyppi: Tämä suodatin suodattaa kehyksettömiä, kokokehyksisiä ja puolikehyksisiä malleja. Kehyksettömät silmälasit ovat hyvin hillityt ja ihanteelliset ja sopivat minimalistiseen tyyliin. Kokokehyksiset silmälasit ovat klassinen vaihtoehto, joka voi kuitenkin toimia näyttävänä ja trendikkäänä asusteena monipuolisten väri- ja muotovaihtoehtojen ansiosta. Puolikehyksisiä silmälaseja on kahdenlaisia. Silmälasit, joissa on puolikehys linssin alapuolella, valitaan usein lukulaseiksi. Linssin yläpuolella oleva puolikehys on usein trendikäs vivahde, mutta se on kuitenkin hillitympi kuin kokokehys. Väri: Valitse hiusten- ja silmienväriisi sopivat silmälasit. Vaaleille tyypeille sopivat kullanväriset, ruskeat ja pastelliväriset kehykset, kun taas tummemmat tyypit voivat valita myös voimakkaampia värisävyjä. Materiaali: Jos etsit jotain tiettyä kehysmateriaalia, tämä suodatin auttaa sinua eteenpäin. Muovikehykset tarjoavat miellyttävän käyttötunteen ja monipuoliset mahdollisuudet muotojen ja värien suhteen. Metalli, titaani tai hiilikuitu sopivat taas parhaiten klassisiin tyyleihin, ovat todella kestäviä ja niistä voidaan työstää erittäin ohut kehys.

Etusi ostaessasi Mister Spexiltä

Voit sovittaa Mister Spexin silmälaseja mukavasti ja vaivatta kotoa käsin. Käytännöllisellä digisovituksella voit kokeilla heti näytön äärellä, mikä kehys sopii sinulle parhaiten: voit kokeilla jokaista kehystä valokuvan tai webbikameran avulla suoraan verkossa. Voit tutustua verkkosivuillamme Mister Spexin monipuoliseen valikoimaan ja valita lempimallisi kaikessa rauhassa. Yksiteholinssimme ovat sinulle maksuttomia, ja ne sisältyvät silmälasiemme hintaan. Riippumatta siitä, minkä kehyksen valitset. Ja jos haluat aurinkolasit vahvuuksilla, tarjoamme moniin malleihin myös väriin sopivat sävytetyt linssit, jotka näyttävät samalta, kuin alkuperäiset aurinkolasilinssit. Voit tilata jopa 4 kehystä ilmaiseksi kotisovitukseen, ja lähetämme valitsemasi kehykset sinulle 2–5 arkipäivän kuluessa ilman vahvuuksia maksutta kotiisi. Kun olet vastaanottanut silmälasit, sinulla on 7 päivää aikaa sovittaa niitä ilman sitoumuksia. Jos löydät niiden joukosta mieleisesi mallin, voit ilmoittaa meille näköarvosi helposti verkossa, ja saat uudet silmälasisi 5–15 päivän kuluttua. Mister Spexiltä tilaat ilman riskejä: 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin -takuun ansiosta voit lähettää jo lasitetut silmälasisi takaisin ja hyvitämme sinulle koko ostosumman. Toimitus on ilmaista yli 49 euron tilauksille, ja tarjoamme ilmaisen palautuksen aurinkolaseille. Tilaamasi tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti muutaman päivän kuluessa.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo