Marc Jacobs Aurinkolasit

Marc Jacobs
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
99 Tulokset

Marc Jacobs -aurinkolasit: innovaatioita ja amerikkalaista huolettomuutta

Rohkeaa, optimistista ja erittäin yksilöllistä – nämä sanat kuvaavat parhaiten yhdysvaltalaisen suunnittelijan Marc Jacobsin tyyliä. Joka kausi hän yllättää uusilla, uraauurtavilla lookeillaan, jotka kohauttavat kansainvälistä muotimaailmaa. Marc Jacobs -aurinkolasit edustavat tätä samaa huoletonta lähestymistä. Kekseliäs suunnittelija leikittelee poikkeuksellisilla väreillä, muodoilla ja materiaaleilla. Epätavanomaisesta ja joskus omalaatuisestakin designista huolimatta kehykset edustavat ajatonta eleganssia.

Marc Jacobs: muotimaailman päättäväinen ihme

Jo lapsena Marc Jacobs oli kiinnostunut muodista. Marc Jacobsin muotia rakastava isoäiti tuki häntä hänen ensi askelillaan kohti muotialaa. Myöhemmin Marc Jacobs opiskeli muotia Parsons School of Design -nimisessä koulussa. Jo tuolloin hän voitti päätösmallistonsa johdosta palkinnon yhdysvaltalaiselta muotitalolta Perry Ellisiltä. Saatuaan ensimmäiset käytännön kokemuksena Marc Jacobs perusti itsensä mukaan nimetyn merkin vuonna 1986. Valtaisa kansainvälinen menestys ei ollut kaukana. Nykyään hänen asiakaskuntaansa kuuluu lukuisia maailmankuuluja julkisuuden henkilöitä, kuten Miley Cyrus, Sofia Cappola ja Blake Lively.

Klassinen design kohtaa kokeilemisen estottoman ilon

Laadukkaat aurinkolasit ovat sekä trendikäs asuste että jokapäiväinen esine. Aurinkolasien pitäisi olla kasvoille eduksi, mutta samalla myös korostaa jokaisen omaa henkilökohtaista tyyliä. Marc Jacobs -aurinkolaseille on ominaista suositut perinteiset muodot täysin uusissa ja omaperäisissäversioissa. Suunnittelijalta löytyy esimerkiksi klassisia miesten muovikehyksiä kulmikkailla linsseillä, mutta merkittävästi särmikkäämpänä ja täysin uudenlaisessa siluetissa. Lisäksi valikoiman tuotteissa on käytetty materiaalina esimerkiksi selvästi läpinäkyvää muovia, joka korostaa kehysten modernia luonnetta.

Mallistosta löytyy paksuja ja silmiinpistäviä kilpikonnakuvioisia aurinkolaseja, mutta vastakohtaisesti myös pyöreitä, erittäin hienorakenteisia kehyksiä. Mallistosta löytyy myös muita upeita yksityiskohtia, kuten eri materiaalien, värien ja kuviointien taidokasta yhdistelemistä. Joistakin malleista löytyy sankojen kohdalta selkeästi erottuvia koristeupotuksia ja koristeellisia linjoja. Ruskeat kilpikonnakuvioiset muovikehykset, joista löytyy myös kirkkaita pastellinsävyisiä elementtejä, ovat todella omaa luokkaansa. Näiden lisäksi kullanväriset yksityiskohdat tekevät Marc Jacobs -aurinkolaseista ensiluokkaisen ylelliset.

Marc Jacobs -aurinkolasien kohokohdat

  • Ainutlaatuista ja näyttävää designia

  • Nerokasta klassikkoaurinkolasien uudelleentulkintaa

  • Korostettuja, selkeitä linjoja miesten malleissa

  • Naisten mallien naiselliset, pyöreät ja kaarevat muodot

  • Materiaalien, värien ja tekstuurien innovatiivinen käsittely

  • Korkealaatuiset materiaalit ja työtaito ja yksityiskohtaisuus

Tyylikkyyttä Marc Jacobs –aurinkolaseilla

Marc Jacobs -aurinkolasit ja brändin omaperäinen design ovat erinomainen vaihtoehto erityisesti silloin, kun halutaan osoittaa itsevarmaamuotitietoisuutta. Mallistosta löytyy sopivia aurinkolaseja myös päivittäiseen käyttöön, erityisesti klassikkomallit ovat aina luotettava valinta. Marc Jacobsin pilottilasit ovat erittäin trendikkäät miesten keskuudessa. Selkeät muovikehykset antavat ajattomalle pilottimallille maskuliinisen ilmeen, joka sointuu upeasti yhteen urbaanin vaatetyylin kanssa. Naisten kissamaiset cat eye -aurinkolasit tulevat takaisin muotiin tuoden mukanaan ripauksen 50-lukua. Lasit antavat tyylikkäälle kesälookille ylellisen ja nostalgisen vaikutelman. Nostalgiaa huokuu myös pyöreät nikkelikehykset – paitsi että Marc Jacobs ei valmista niitä nikkelistä. Kilpikonnakuvioisissa muovikehyksissä tai koristeupotuksin somistetuissa kullanvärisissä metallikehyksissä yhdistyy retroajat ja trendikäs nykyaika.

Löydä etusi Mister Spexiltä

Tutustu Marc Jacobs -aurinkolasimallistoon sekä yli 3 000 muuhun silmälasimalliin useilta tunnetuilta brändeiltä Mister Spexillä. Jos haluat rajata hakutulostasi, sitä varten löytyy useita käteviä hakusuodattimia. Voit esimerkiksi rajata hakua siten, että se näyttää vain kasvonpiirteillesi sopivat mallit. Tarjoamme myös seuraavat edut:

  • Helppokäyttöisen digisovituksen avulla voit nähdä, miltä eri mallit näyttävät kasvoillasi. Tarvitset ainoastaan kuvan itsestäsi tai mobiililaitteesi kameran.

  • Haluatko aurinkolasit vahvuuksilla? Se ei ole ongelma, sillä valikoimastamme löytyy lukuisia Marc Jacobsin sekä muiden valmistajien aurinkolaseja, jotka on mahdollista varustaa tarvittaessa reseptilinssein.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo