Michalsky Aurinkolasit

Michalsky for Mister Spex Sonnenbrillen
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
69 Tulokset

Michalsky for Mister Spex -aurinkolasit Mister Spex Suomesta

Michael Michalsky on saksalainen muotisuunnittelija, joka perusti oman luksusmerkin vuonna 2005. Michalsky-muoti ja -elämäntapa on saanut maailmanlaajuista suosiota sen monipuolisesta perinteisten designien ja katumuotidesignien yhdistelmästä, joka tarjoaa nykyaikaisimman lookin. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasimallisto on saatavilla vain Mister Spexissä. Tyylikkäissä malleissa on leikkisä vivahde, ja ne on suunniteltu täyttämään todellisten ihmisten jokapäiväiset tarpeet.

Michalsky for Mister Spex -aurinkolaseista huokuu asiantuntemusta ja leikkisää vivahdetta. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasimallistossa on tarjolla monenlaisia kehyksiä: värivalikoima on laaja, ja laadukkaiden linssien valikoima on upea. Nämä aurinkolasit tarjoavat tärkeää UV 400-suojaa, ja ne ovat sekä tyylikkäät että käytännölliset. Michalsky for Mister Spex -aurinkolasit luovat muodikkaan ilmeen niin rentouttavalla lomalla, autoa ajaessa kuin kaupunkikävelylläkin.

Selaa Michalsky for Mister Spex -mallistoa ja löydä oma suosikkimallisi. Jos haluat nähdä miltä aurinkolasit näyttävät ennen kuin ostat ne, voit sovittaa niitä 3D-palvelussa. Mister Spex tarjoaa nopean ja yksinkertaisen toimituspalvelun. Ennen kello 14 tilatut aurinkolasit lähetetään saman päivän aikana./p>

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo