Cubitts 
HERBRAND HER-R-QUA

Väri: Quartz
Quartz
Honey
Dark Turtle
HintaSis. alv
149,95 €
VahvuuksillaSis. alv
alkaen 184,25 €
Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille30 päivän palautusoikeus

Tuotteen yksityiskohdat

Nenäsillan leveys: 22 mm
Kehyksen leveys: 130 mm
Linssin korkeus: 41 mm
Linssin leveys: 45 mm
Sangan pituus: 145 mm

Tuotemerkki:
Cubitts
Tuotenumero:
6835056
Kehyksen väri:
Keltainen / Läpinäkyvä
Linssin väri:
Vihreä
Valmistajan linssiväri:
Green
Peililinssit:
Ei
Kehyksen materiaali:
Muovi
Linssin materiaali:
Muovi
Muoto:
Pyöreä
Tyyppi:
Kokokehys
Jousisaranat:
Ei
Paino:
22g
UV400-suodatin:
Kyllä
Mahdollisuus moniteholinsseihin:
Kyllä

CUBITTS

Cubitts on Lontoon King’s Crossissa vuonna 2013 perustettu moderni silmälasimerkki. Cubittin veljesten teknisen nerokkuuden innoittamana merkkiä vie eteenpäin usko siihen, että silmälasien on oltava muunneltavia esineitä. Britit ovat sitoutuneet muotoilun, toiminnallisuuden ja tyylin fuusioon. Jokainen kehys on valmistettu käsin niin, että sitä voi käyttää koko elämän ajan ja tarvittaessa ennemminkin korjata kuin korvata. Kuusiviikkoisen valmistusprosessin aikana jokainen kehys käy läpi noin 50 yksittäistä työvaihetta, mukaanlukien neljiä erillistä kiillotusvaihetta. Huipputeknologian ja perinteisen käsityötaiteen yhdistelmällä Cubitts mullistaa maailmanlaajuisen silmälasiteolisuuden omalla, rauhallisella tavallaan.

Kaikki kehykset valmistetaan asiantuntevien silmälasintekijöiden toimesta käsin toimivilla työkaluilla ja optiikka-alan erityiskoneilla. Riippumatta siitä, onko kyseessä valmiit silmälasikehykset vai mittatilaustyö, brändi käyttää tuotteissaan samoja materiaaleja ja työtapoja. Cubitts arvostaa erityisen paljon sitä, että kaikki tuotteet noudattavat samoja, korkeita laatuvaatimuksia. Jokainen kehys valmistetaan yksilöllisesti. Saavuttaakseen tämän tarkkuuden, brändi käyttää ihmisen ohjaamia koneita. Kaikki muut työvaiheet tehdään käsintoimivilla työkaluilla parhaan mahdollisen laadun ja koostumuksen saavuttamiseksi.

Asiakkaat voivat valita kehykset saatavuuden mukaan haluamassaan värissä. Lisäksi jokaiseen malliin on saatavilla aurinkolasiosa, joka kiinnitetään silmälaseihin, ja joka toimittaa aurinkolasien tehtävää. Cubitts käyttää silmälaseihinsa ainoastaan korkealaatuisinta saatavilla olevaa asetaattia (selluloosa-asetaattia).

¹Alennus koskee yksiteho-, moniteho- ja työsilmälasien sekä vahvuudellisten aurinkolasien Comfort-, Premium- ja Premium + -linssejä; vahvasti hydrofobista pinnoitetta, sinisen valon suodattimella varustettuja linssejä sekä kaikkia värivaihtoehtoja (85 % sävytystä sekä fotokromaattisia ja polarisoituja linssejä). Tarjous on voimassa 2.2.2022 asti. Alennusta ei saa mainostaa julkisesti (esim. alennuskuponkeihin liittyvillä nettisivuilla tai blogeissa). Lisäksi sovelletaan yleisiä sopimusehtojamme.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo