Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Usein kysyttyä

Tilauksen seuranta

Kun pakettisi on noudettu postista, saat sähköpostin, joka sisältää toimitustietoja. Tämä sähköpostiviesti sisältää linkin lähetystunnukseesi, jota voit käyttää seurataksesi toimitusta.

Mitä kotisovitus maksaa?

Kotisovitus on maksutonta: Kuljetus, 10 päivän sovitusjakso sekä palautukset ovat periaatteessa maksuttomia. Varaamme tuotteen kokonaissumman tililtäsi vain, jos valitset maksutavaksi "Maksu luottokortilla".Tämä varaus poistetaan heti, kun olet palauttanut silmälasit.

Rahat veloitetaan tililtäsi vasta, kun 10 päivän jakso on ylittynyt.

Lue lisää

Miten lähetän tuotteen takaisin?

Täytä palautuslomake ja liitä se mukaan palautettavien tuotteiden mukaan pakkaukseen.
Liitä palautuslähetetarra pakkaukseen. Muista, että maksat kokonaan alkuperäisen lähetetarran, kun teet niin.

Jätä palautettavat tuotteet paikalliseen myymälään, joka käsittelee postin toimituksia.
Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet, saat sähköpostilla vahvistusviestin ja palautamme rahasi 1-3 arkipäivän sisään.Jos olet valinnut maksutavaksi "Maksa laskua vastaan", palautus saattaa kestää jopa 10 päivää, koska Klarna hoitaa näitä maksutapahtumia.

Huomioi seurantanumero lähettäessäsi paketin takaisin Mister Spexiin. Muussa tapauksessa emme kykene seuraamaan lähetystä.

Lue lisää

Mitä arvoja tarvitsen ostaakseni reseptilasit?

Tarvitsemme nykyisen silmälasireseptisi voidaksemme valmistaa linssit omilla voimakkuuksillasi. Voimakkuudet käyvät ilmi silmälasireseptistäsi ja ne ilmoitetaan oikean ja vasemman silmän osalta erikseen. On tärkeää, etteivät reseptitiedot ole yli 2 vuotta vanhoja, koska näkökykysi on saattanut muuttua tänä aikana.

Lue lisää

Mitä tapahtuu, jos minulla ei ole enää palautustarraa?

Posti on liittänyt mukaan palautustarran pakettiin, mikäli tilauksen arvo ylittää 40 €. Mikäli tämä tarra puuttuu, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme sinulle nopeasti uuden tarran ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi
Yhteystiedot:
0923-11 35 08

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 69 e!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.