Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Palautukset

Mister Spex Suomi
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki

1. Miten lähetän tuotteen takaisin?

  • Täytä palautuslomake ja liitä se mukaan palautettavien tuotteiden mukaan pakkaukseen.

  • Jätä palautettavat tuotteet paikalliseen myymälään, joka käsittelee postin toimituksia. Suosittelemme lähettämään kaikki palautukset Postin kautta. Meillä ei ole mahdollisuutta noutaa Matkahuollon paketteja Matkahuollon toimipisteistä.

  • Kun olemme vastaanottaneet palautetut tuotteet, saat sähköpostilla vahvistusviestin ja palautamme rahasi 6-7 arkipäivän sisään. Jos olet valinnut maksutavaksi "Maksa laskua vastaan", palautus saattaa kestää jopa 10 päivää, koska Klarna hoitaa näitä maksutapahtumia.

Vinkki: Huomioi seurantanumero lähettäessäsi paketin takaisin Mister Spexiin. Muussa tapauksessa emme kykene seuraamaan lähetystä.

2. Onko palautukseni tullut perille?

Kun olemme vastaanottaneet palauttamasi tuotteet, saat sähköpostin, joka sisältää vahvistuksen.

Huomaa: Huomioi seurantanumero, jotta voimme seurata palautustasi.

3. Voinko jättää palautettavat tuotteet postiin?

Kyllä, voit jättää paketin suoraan postiin. Huomaa kuitenkin, että voit jättää paketin postitoimistoon/paikalliseen postiin, ja maksaa takaisin lähetyksen paikan päällä.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite:
support@misterspex.fi
Yhteystiedot:
0923-11 35 08

* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.