Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Reklamaatiot


1. Piilolinssit ja hoitotarvikkeet:

Onko sinulla ongelmia piilolinssiesi kanssa? Tarkistathan ensin, että olet tilannut voimassaolevan piilolinssireseptisi mukaiset linssit oikeilla vahvuuksilla.

Tämän jälkeen ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0923 – 11 35 08 tai sähköpostitse support@misterspex.fi. Ota valmiiksi esille tilausnumerosi ja piilolinssireseptisi.

Säästä vialliseksi koetut linssipakkaukset ja linssit, sekä laita viallinen linssi linssikoteloon, jossa on nestettä. Tarvitsemme kaikki mahdolliset tiedot tilauksestasi, jotta voimme tehdä reklamaation valmistajalle.

Mikäli reklamaatio hyväksytään, Mister Spex korvaa sinulle uuden tuotteen.

2. Silmä- ja aurinkolasit

On tärkeää, että tarkastat tuotteen huolella kun vastaanotat sen. Asiakkaana velvollisuutesi on tarkistaa, että tuotteet ovat kunnossa kun ne saapuvat. Mikäli tuote on viallinen tai rikki vastaanotettaessa, ole meihin yhteydessä seitsemän päivän sisällä (jos mahdollista) tuotteen saapumisesta, jotta voimme käsitellä mahdollisen reklamaatiosi valmistajan kanssa.

Tuotetakuu

Tarjoamme kahden vuoden tuotetakuun kaikkiin silmä- ja aurinkolaseihimme. Takuu koskee vain valmistusvirheitä, ei käytön mukana tulleita vahinkoja tai kulumista.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme reklamaatioita koskien, joko sähköpostitse support@misterspex.fi tai puhelimitse 0923 – 11 35 08, niin autamme sinua.

Piilolinssejä, silmälaseja ja vahvuuksilla olevia aurinkolaseja koskevissa reklamaatioissa Mister Spexillä on oikeus pyytää nähtäväksi voimassaolevaa reseptiä, josta käy ilmi optikon määräämät tuotteet ja vahvuudet.


Olivatko nämä tiedot hyödyllisiä?


Muita kysymyksiä?

Sähköpostiosoite: Yhteystiedot:
support@misterspex.fi 09-2311 3508

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.