Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria
Tuotemerkki
Valmistaja

Purevision Piilolinssit

(6)
  • Purevision
Näytä tuotteet välillä 1 - 6/6

PureVision-piilolinssit

PureVision-kuukausilinssit ovat Bausch & Lombin seuraavan sukupolven piilolinssit. Bausch & Lomb toi 1950-luvulla markkinoille klassiset Ray-Ban Wayfarer -aurinkolasit mullistaen aurinkolasimarkkinat. Viisikymmentä vuotta myöhemmin Bausch & Lomb esittelee PureVision-piilolinssit ja ottaa taas suuren askeleen tulevaisuutta kohti. PureVision-tuoteperhe on ensimmäinen kuukausilinssien mallisto, jolla on niin hyvä hapenläpäisykyky ja niin alhainen vesipitoisuus, että niitä voidaan käyttää ympäri vuorokauden: yhtäjaksoisesti 30 päivän ja yön ajan.

Erityinen silikoni-hydrogeeli balafilcon A mahdollistaa tämän. Se tarjoaa hyvän hapenläpäisykyvyn ilman suuren vesipitoisuuden tarvetta. Suuri vesipitoisuus kuivattaa silmiä. Lisäksi materiaalilla on vakaa muoto. Tämä tarkoittaa sitä, että linssit pysyvät tiiviisti silmässä tarjoten upeaa käyttömukavuutta ympäri vuorokauden.

PureVision Spheric on kuukausilinssi, jossa yhdistyvät upeat materiaalit ja kevyt asfäärinen design, joka terävöittää kontrasteja ja parantaa näöntarkkuutta myös hämärässä ja huonossa valaistuksessa. Mister Spexin tarjoama PureVision-kuukausilinssivalikoima sisältää myös hajataittoisuudesta kärsiville sopivat PureVision Toric -linssit. Hajataittoisuudesta kärsivät voivat nyt nauttia jatkuvasta käyttömukavuudesta. Mister Spex tarjoaa myös ikänäöstä kärsiville sopivia PureVision-linssejä. PureVision Multi-focal-linssit korjaavat ikänäköä ja liki- tai kaukonäköä PureVisionin todistetulla asiantuntemuksella. Multi-focal-piilolinssit korvaavat moniteholasit ja mahdollistavat tarkan näkökyvyn koko näköalueella.

Mister Spex haluaa muistuttaa, että linssejä tulee käyttää vain pakkauksessa mainitun ajan. Piilolinssejä tulee käyttää silmälääkärin tai optikon suostumuksella, koska vaikka linssit sisältävät ehdottoman laadukkaita materiaaleja, toisinaan linssit on puhdistettava yhdellä liuoksella tai proteiininpoistajalla. Mister Spex myy PureVision-tuotteita lyömättömään hintaan ja kaikkiin tilauksiin sisältyy palautusoikeus. Katso, miten paljon voit säästää Mister Spexin verkkokaupassa ainutlaatuisilla pakettihinnoillamme.

PureVision-piilolinssit

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.