Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(50)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 50/50

Ralph Lauren Mister Spexillä

Korkealuokkainen brändi Ralph Lauren ei edusta vain muodin luomista, vaan myös koko elämäntapaa. Se, mikä alkoi solmiomallistolla, on kasvanut ympäri maailman tunnetuksi näyttäväksi muoti-imperiumiksi. Ralph Laurenia pidetään yhtenä maailman vaikutusvaltaisimpana muotisuunnittelijoista ja hän voi oikeutetusti kuvailla itseään poikkeukselliseksi lahjakkuudeksi, eihän hän ole koskaan valmistunut mistään virallisesta suunnittelukoulusta.

Valmistuttuaan high schoolista syntyperäinen newyorkilainen Ralph Lauren opiskeli ensin taloustiedettä, ennen kuin meni armeijaan. Hän aloitti myyjänä perinteisessä herrojen vaatetusliikkeessä Brooks Brothersilla. Kun muotialalla toiminut Norman Hilton myönsi Laurenille lainan, hän pääsi viimeinkin ottamaan askeleen kohti itsenäistä ammatinharjoittamista. Tästä seurasi Polo Fashion -merkin alla ensimmäinen solmiomallisto, joka alun perin oli suunniteltu poolonpelaajille. Samana vuonna hän hankki oikeudet brändiä varten ja täten laski perustukset kiehtovalle menestystarinalle. Solmiomallistoa seurasi mallisto miehille, myöhemmin myös naisille. Näihin lisättiin myöhemmin kenkiä, tuoksuja sekä monia asusteita. Brändi kehittyi kansainväliseksi muotimerkiksi 1980- ja 1990-lukujen aikana. Kiitos tästä kuuluu kuuluisalle poolopaidalle, johon on kuvioitu poolonpelaaja. Tämä on yhä yksi Ralph Laurenin menestyneimmistä luomuksista tänäkin päivänä.

Ralph Lauren ilmentää amerikkalaista elämäntyyliä paremmin kuin mikään toinen brändi. Brändin luonne muodostuu ajattomasta eleganssista, joka yhdistyy modernin ja itsenäisen elämäntyylin kanssa vertaansa vailla olevaksi lookiksi. Ensiluokkainen brändi on ajan hermolla ja aina trendikäs.

Tule osaksi Ralph Lauren -filosofiaa!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo