Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

tuotetta

(164)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/164

Superdry Mister Spexillä

Maineikas Superdry-brändi on tuonut brittiläisen silmälasimuodin maailmalle. Tämä lifestyle-brändi on tunnettu ainutlaatuisesta suunnittelustaan, jossa taitavasti yhdistyvät japanilainen graafisuus sekä amerikkalainen vintage. Brändin uniikit retrokehykset tunnistaa heti katseenvangitsevista yksityiskohdistaan.

Superdry aloitti valmistamalla streetwear-tuotteita brittiläisille markkinoille, mutta laajensi nopeasti toimintansa kattamaan myös laajan valikoiman lifestyle-tuotteita. Nykyään Superdry valmistaa kellojen, laukkujen ja kenkien lisäksi myös menestyksekkäitä silmälaseja ja aurinkolaseja. Ja kuten aina, Superdry keskittyy tarjoamaan ensiluokkalaista laatua rahan vastineeksi.

Mallisto koostuu jännittävästä designin, värien ja tyylien sekoituksesta. Tämä fantastinen valikoima voi tehdä valitsemisen vaikeaksi. Superdrylta löytyy täydellinen kehys jokaiselle tyylille ja mieltymykselle. Brändin kaikki tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, joissa yhdistyy merkin ensiluokkainen työnlaatu sekä lasien täydellinen istuvuus. Superdry käyttää ainutlaatuisessa suunnittelussaan asetaatin ja metallin lisäksi myös bambua, puuta ja aitoa nahkaa.

Nykyään Superdry on tunnettu ja arvostettu ympäri maailman. Vuonna 2003 lanseerattu brändi toimii nykyään yli 100 eri maassa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo