Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

bvlgari
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Bvlgari Aurinkolasit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Bvlgari-aurinkolasit

Bvlgari on edustanut italialaisten korujen ja luksustuotteiden huippulaatua jo yli sadan vuoden ajan. Bvlgari-tuotevalikoima sisältää käsilaukkuja, kelloja, hajuvesiä sekä ylellisiä silmälaseja ja aurinkolaseja.

Bvlgari-malliston silmälasit ovat italialaisen tyylin ja makean elämän ilmentymä. Monien mallien sangoissa on erottuvat strassikoristelut ja klassinen Bvlgari-teksti. Bvlgari-aurinkolasimallisto sisältää sekä naisten että miesten malleja. Kokokehys-aurinkolasien lisäksi mallisto sisältää hengettömiä aurinkolaseja yksiteholinsseillä, jotka luovat persoonallisen ja modernin ilmeen.

Jotkin uuden Bvlgari-aurinkolasimalliston mallit ansaitsevat erityismaininnan. Bvlgari BV 651B -aurinkolasit ovat erityisen silmiinpistävät: niiden saranat yhdistävät hienon pyöristetyn yksiteholinssin ja sangat, jotka on koristeltu ylellisesti Swarovski-kristalleilla. Nämä aurinkolasit tuovat elämääsi uutta hohtoa.

Bvlgari Fireworks-malli on toinen suosikkimme. Kuten nimestäkin jo saattaa päätellä, nämä Bvlgari-aurinkolasit ovat todellinen taianomaisten värien ja muotojen ilotulitus. Yksi näiden aurinkolasien erityispiirre on sankaa koristava aplikointi, joka esittää kukkivaa kukkaa. Sarja Swarovski-kristalleja täydentää tätä ainutlaatuista muotokieltä. Näistä Bvlgari-aurinkolaseista on saatavilla musta malli tai ruskea limited edition -malli. Ne ovat todellakin kannattava tyylipanostus!

Lisätietoa kustakin mallista on niiden omilla tuotesivuilla. Sieltä löydät lisää kuvia ja saat tarkemman kuvan jokaisesta kuvakulmasta 360 asteen näkymässä. Kun olet löytänyt mieleisesi Bvlgari-mallin, voit sovittaa aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Tee sitten tilauksesi, niin lähetämme aurinkolasit nopeasti suoraan kotiisi!

Etkö ole tyytyväinen uusiin Bvlgari-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse eri malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.