Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Bvlgari

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Bvlgari
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Bvlgari-aurinkolasit

Bvlgari on edustanut italialaisten korujen ja luksustuotteiden huippulaatua jo yli sadan vuoden ajan. Bvlgari-tuotevalikoima sisältää käsilaukkuja, kelloja, hajuvesiä sekä ylellisiä silmälaseja ja aurinkolaseja.

Bvlgari-malliston silmälasit ovat italialaisen tyylin ja makean elämän ilmentymä. Monien mallien sangoissa on erottuvat strassikoristelut ja klassinen Bvlgari-teksti. Bvlgari-aurinkolasimallisto sisältää sekä naisten että miesten malleja. Kokokehys-aurinkolasien lisäksi mallisto sisältää hengettömiä aurinkolaseja yksiteholinsseillä, jotka luovat persoonallisen ja modernin ilmeen.

Jotkin uuden Bvlgari-aurinkolasimalliston mallit ansaitsevat erityismaininnan. Bvlgari BV 651B -aurinkolasit ovat erityisen silmiinpistävät: niiden saranat yhdistävät hienon pyöristetyn yksiteholinssin ja sangat, jotka on koristeltu ylellisesti Swarovski-kristalleilla. Nämä aurinkolasit tuovat elämääsi uutta hohtoa.

Bvlgari Fireworks-malli on toinen suosikkimme. Kuten nimestäkin jo saattaa päätellä, nämä Bvlgari-aurinkolasit ovat todellinen taianomaisten värien ja muotojen ilotulitus. Yksi näiden aurinkolasien erityispiirre on sankaa koristava aplikointi, joka esittää kukkivaa kukkaa. Sarja Swarovski-kristalleja täydentää tätä ainutlaatuista muotokieltä. Näistä Bvlgari-aurinkolaseista on saatavilla musta malli tai ruskea limited edition -malli. Ne ovat todellakin kannattava tyylipanostus!

Lisätietoa kustakin mallista on niiden omilla tuotesivuilla. Sieltä löydät lisää kuvia ja saat tarkemman kuvan jokaisesta kuvakulmasta 360 asteen näkymässä. Kun olet löytänyt mieleisesi Bvlgari-mallin, voit sovittaa aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Tee sitten tilauksesi, niin lähetämme aurinkolasit nopeasti suoraan kotiisi!

Etkö ole tyytyväinen uusiin Bvlgari-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse eri malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.