Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
bvlgari

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Bvlgari Aurinkolasit

(1)
  • Bvlgari

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Bvlgari-aurinkolasit

Bvlgari on edustanut italialaisten korujen ja luksustuotteiden huippulaatua jo yli sadan vuoden ajan. Bvlgari-tuotevalikoima sisältää käsilaukkuja, kelloja, hajuvesiä sekä ylellisiä silmälaseja ja aurinkolaseja.

Bvlgari-malliston silmälasit ovat italialaisen tyylin ja makean elämän ilmentymä. Monien mallien sangoissa on erottuvat strassikoristelut ja klassinen Bvlgari-teksti. Bvlgari-aurinkolasimallisto sisältää sekä naisten että miesten malleja. Kokokehys-aurinkolasien lisäksi mallisto sisältää hengettömiä aurinkolaseja yksiteholinsseillä, jotka luovat persoonallisen ja modernin ilmeen.

Jotkin uuden Bvlgari-aurinkolasimalliston mallit ansaitsevat erityismaininnan. Bvlgari BV 651B -aurinkolasit ovat erityisen silmiinpistävät: niiden saranat yhdistävät hienon pyöristetyn yksiteholinssin ja sangat, jotka on koristeltu ylellisesti Swarovski-kristalleilla. Nämä aurinkolasit tuovat elämääsi uutta hohtoa.

Bvlgari Fireworks-malli on toinen suosikkimme. Kuten nimestäkin jo saattaa päätellä, nämä Bvlgari-aurinkolasit ovat todellinen taianomaisten värien ja muotojen ilotulitus. Yksi näiden aurinkolasien erityispiirre on sankaa koristava aplikointi, joka esittää kukkivaa kukkaa. Sarja Swarovski-kristalleja täydentää tätä ainutlaatuista muotokieltä. Näistä Bvlgari-aurinkolaseista on saatavilla musta malli tai ruskea limited edition -malli. Ne ovat todellakin kannattava tyylipanostus!

Lisätietoa kustakin mallista on niiden omilla tuotesivuilla. Sieltä löydät lisää kuvia ja saat tarkemman kuvan jokaisesta kuvakulmasta 360 asteen näkymässä. Kun olet löytänyt mieleisesi Bvlgari-mallin, voit sovittaa aurinkolaseja verkkopohjaisessa sovitustyökalussamme. Tee sitten tilauksesi, niin lähetämme aurinkolasit nopeasti suoraan kotiisi!

Etkö ole tyytyväinen uusiin Bvlgari-aurinkolaseihisi? Ei hätää. Tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden. Lähetä aurinkolasisi meille määräajan sisään, ja valitse eri malli verkkokaupastamme. Tämä on vain yksi monista syistä siihen, miksi Mister Spex on silmälasien ja aurinkolasien paras verkkokauppa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.