Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Luksusta arkeen – 20 % alennusta premium-valikoimastamme.¹ – Koodi: PREMIUM20
Säästä nyt
Giorgio Armani
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Giorgio Armani Aurinkolasit

(50)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 50/50

Giorgio Armani -aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spexin Giorgio Armani -aurinkolasit ovat jännittävä lisä kaikkiin lookeihin. Ne sopivat käytettäviksi niin uima-asujen kuin design-pukujenkin kanssa. Kaikki kehykset on valmistettu Giorgio Armanille ominaisen korkean standardin mukaan ja niissä yhdistyvät ainutlaatuinen silmien suoja, upeat värit ja hienot tyylit. Italialaisen loiston ja laadukkaiden materiaalien yhdistelmä on luonut todella haluttavan malliston, ja nämä muodikkaat aurinkolasit ovat nyt saatavilla Mister Spex -verkkokaupassa.

Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, ja verkkokaupan ystävät löytävät meiltä laajan valikoiman aurinkolaseja, silmälaseja, piilolinssejä ja reseptisilmälaseja. Mister Spexin Giorgio Armani -aurinkolasit kuuluvat nykyajan innovatiivisimpiin tuotteisiin, ja jokainen kehys on taideteos jo itsessään. Giorgio Armani -tuotemerkille on ominaista sen klassinen eleganssi, ja Mister Spexin aurinkolasimallisto sisältää retrohenkisiä tyylejä ja moderneja malleja.

Mister Spex -verkkokauppa sisältää ehdottoman muodikkaita tuotteita kuten Giorgio Armani -aurinkolaseja, ja toimittaa ne asiakkailleen nopeasti ja tehokkaasti. Mister Spex ei anna odottaa aurinkolaseja: se tarjoaa yli 1,5 miljoonalle tyytyväiselle asiakkaalleen nopean ja helpon seurantapalvelun Posti:n kautta. Giorgio Armani -aurinkolasit ovat inspiroiva asustevalinta rannalle tai kaupunkiin, ja uusimmat mallit ovat saatavilla verkko-optikkoliikkeessä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.