Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Giorgio Armani

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Giorgio Armani Aurinkolasit

(50)
  • Giorgio Armani

Näytä tuotteet välillä 1 - 50

Giorgio Armani -aurinkolasit Mister Spexistä

Mister Spexin Giorgio Armani -aurinkolasit ovat jännittävä lisä kaikkiin lookeihin. Ne sopivat käytettäviksi niin uima-asujen kuin design-pukujenkin kanssa. Kaikki kehykset on valmistettu Giorgio Armanille ominaisen korkean standardin mukaan ja niissä yhdistyvät ainutlaatuinen silmien suoja, upeat värit ja hienot tyylit. Italialaisen loiston ja laadukkaiden materiaalien yhdistelmä on luonut todella haluttavan malliston, ja nämä muodikkaat aurinkolasit ovat nyt saatavilla Mister Spex -verkkokaupassa.

Mister Spex on Euroopan suosituin verkko-optikkoliike, ja verkkokaupan ystävät löytävät meiltä laajan valikoiman aurinkolaseja, silmälaseja, piilolinssejä ja reseptisilmälaseja. Mister Spexin Giorgio Armani -aurinkolasit kuuluvat nykyajan innovatiivisimpiin tuotteisiin, ja jokainen kehys on taideteos jo itsessään. Giorgio Armani -tuotemerkille on ominaista sen klassinen eleganssi, ja Mister Spexin aurinkolasimallisto sisältää retrohenkisiä tyylejä ja moderneja malleja.

Mister Spex -verkkokauppa sisältää ehdottoman muodikkaita tuotteita kuten Giorgio Armani -aurinkolaseja, ja toimittaa ne asiakkailleen nopeasti ja tehokkaasti. Mister Spex ei anna odottaa aurinkolaseja: se tarjoaa yli 1,5 miljoonalle tyytyväiselle asiakkaalleen nopean ja helpon seurantapalvelun Posti:n kautta. Giorgio Armani -aurinkolasit ovat inspiroiva asustevalinta rannalle tai kaupunkiin, ja uusimmat mallit ovat saatavilla verkko-optikkoliikkeessä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.