Jaguar
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Jaguar

(34)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 34/34

Jaguar-aurinkolasit

Ylellisyys, dynamiikka ja mukavuus ovat autoalan markkinoiden ydinarvoja. Tästä inspiroituneena urheiluautomerkki Jaguar on laajentanut toimintaansa aivan uudelle alalle: kehyksiin. Koska tyylikäs auto tarvitsee tyylitietoisen kuljettajan! Ja mikä sopisi siihen paremmin kuin upeat aurinkolasit? Jaguar-malliston aurinkolasit ovat äärimmäisen hyvin istuvat ja laadukkaat työtaidon ja materiaalien osalta. Mutta voidaanko ylellisyyttä, luksusta ja upeutta todella yhdistää? Ehdottomasti! Jaguar todistaa tämän kiistattomasti uusimmalla mallistollaan. On urheiluauto sitten jo omistuksessasi tai vasta haaveissasi, tämä mallisto saa herrasmiesten sydämet sykkimään kiivaammin.

Dynaaminen design, huippulaadukkaat materiaalit, täydellinen työtaito ja tyylikkäät yksityiskohdat: villikissan voima näkyy kaikissa Jaguar-aurinkolasimalliston malleissa. Muotoilu ja teknologia muodostavat aina sopusuhtaisen kokonaisuuden. Sporttinen ja terävän kaareva look yhdistyy tyylikkään pelkistettyyn muotoon ja yksinkertaiseen väripalettiin, joka sisältää tummia ja rauhallisia värisävyjä. Kaikki aurinkolasit ovat ergonomisesti muotoiltuja ja tarjoavat parasta mahdollista suojaa UV-säteilyltä. Nyt mikään ei estä ajamasta urheiluautoa kesäauringossa.

Jaguar on Baden-Württembergissa Schwäbisch Gmündissa toimivan Menrad Groupin tuotemerkki. Menradin perheyrityksessä on parhaillaan neljäs omistajasukupolvi ja yhdessä Jaguar-tuotemerkin kanssa se omistaa lisenssit myös Davidoff-, JOOP!-, Morgan- ja Zeiss-tuotemerkkeihin.

OIetko jo löytänyt suosikkimallisi? Kaikki Mister Spexin tarjoamat Jaguar-aurinkolasit toimitetaan Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta.

30 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 30 päivän sisään tilauksen tekemisestä. Lisätietoa tästä ja paljon muusta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

Jaguar-aurinkolasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin valikoimasta aurinkolaseja monilta muilta tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo