Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Jaguar

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Jaguar Aurinkolasit

(10)
  • Jaguar

Näytä tuotteet välillä 1 - 10

Jaguar-aurinkolasit

Ylellisyys, dynamiikka ja mukavuus ovat autoalan markkinoiden ydinarvoja. Tästä inspiroituneena urheiluautomerkki Jaguar on laajentanut toimintaansa aivan uudelle alalle: kehyksiin. Koska tyylikäs auto tarvitsee tyylitietoisen kuljettajan! Ja mikä sopisi siihen paremmin kuin upeat aurinkolasit? Jaguar-malliston aurinkolasit ovat äärimmäisen hyvin istuvat ja laadukkaat työtaidon ja materiaalien osalta. Mutta voidaanko ylellisyyttä, luksusta ja upeutta todella yhdistää? Ehdottomasti! Jaguar todistaa tämän kiistattomasti uusimmalla mallistollaan. On urheiluauto sitten jo omistuksessasi tai vasta haaveissasi, tämä mallisto saa herrasmiesten sydämet sykkimään kiivaammin.

Dynaaminen design, huippulaadukkaat materiaalit, täydellinen työtaito ja tyylikkäät yksityiskohdat: villikissan voima näkyy kaikissa Jaguar-aurinkolasimalliston malleissa. Muotoilu ja teknologia muodostavat aina sopusuhtaisen kokonaisuuden. Sporttinen ja terävän kaareva look yhdistyy tyylikkään pelkistettyyn muotoon ja yksinkertaiseen väripalettiin, joka sisältää tummia ja rauhallisia värisävyjä. Kaikki aurinkolasit ovat ergonomisesti muotoiltuja ja tarjoavat parasta mahdollista suojaa UV-säteilyltä. Nyt mikään ei estä ajamasta urheiluautoa kesäauringossa.

Jaguar on Baden-Württembergissa Schwäbisch Gmündissa toimivan Menrad Groupin tuotemerkki. Menradin perheyrityksessä on parhaillaan neljäs omistajasukupolvi ja yhdessä Jaguar-tuotemerkin kanssa se omistaa lisenssit myös Davidoff-, JOOP!-, Morgan- ja Zeiss-tuotemerkkeihin.

OIetko jo löytänyt suosikkimallisi? Kaikki Mister Spexin tarjoamat Jaguar-aurinkolasit toimitetaan Suomessa ilmaiseksi Posti:n kautta.

90 päivän palautusoikeuden ansiosta voit palauttaa tilauksesi Mister Spexille 90 päivän sisään tilauksen tekemisestä. Lisätietoa tästä ja paljon muusta on Mister Spexin kotisivun palvelusivuilla.

Jaguar-aurinkolasimalliston lisäksi löydät Mister Spexin valikoimasta aurinkolaseja monilta muilta tuotemerkeiltä.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.