Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Uusi sesonki, uusi tyyli. Kaikki linssit 30 % alennuksella!¹
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Karen Walker Eyewear Aurinkolasit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Karen Walker Eyewear -aurinkolasit Mister Spexistä

Newyorkilainen muotisuunnittelija Karen Walker toi markkinoille aurinkolasimallistonsa 2005, ja siitä lähtien aurinkolasit ovat saavuttaneet lähes kulttistatuksen. Nämä aurinkolasit ovat rohkeat, omintakeiset ja yksilölliset, ja tiukkojen laatustandardien mukaan valmistetut. Tämä heijastaa sitä ajatusta, joka Karen Walkerilla on vaatemallistoissaan: hauskaa miesten ja naisten tyylien rinnastamista, johon on lisätty upeita graafisia yksityiskohtia ja linjoja.

Mister Spexin Karen Walker -aurinkolasimallisto ei sovellu ujoille. Aurinkolasit voivat oikealla asenteella kannettuina todella korostaa kenen tahansa omaa tyyliä. Mister Spexin Karen Walker Eyewear -aurinkolasimallisto sisältää nuorekkaita ja todella omalaatuisia malleja. Nämä ovat aurinkolaseja, jotka jätetään esille hyllylle kauan uuden mallin ostamisen jälkeenkin, koska ne ovat pieni nykyaikainen taideteos jo itsessään.

Kulttistatuksen saavuttaminen on vaikeaa, mutta nämä aurinkolasit ovat todella uskomattoman hienot ylellisen pintamateriaalin, loistavan työtaidon, upean huumorintajun ja tyylin yhdistelmällään. Mister Spexin Karen Walker -aurinkolasit sopivat täydellisesti lahjaksi persoonalliselle ystävälle tai henkilölle, jolla on jo kaikkea. Mister Spexin nopean toimituksen ansiosta ne sopivat hyvin myös heräteostokseksi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.