Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kerbholz - Mister Spex
Kerbholz

Luja, luonnollinen ja intohimolla suunniteltu: rakastettu Kerbholz edustaa aitoa elämäntapaa. Suunnittellijan kokemukset muunnetaan kauniiksi silmälasien muodoiksi. Korkea laatu ja muotoilu kuuluvat näihin tuotteisiin.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Kerbholz
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Kerbholz-aurinkolasit

Monet pitävät aurinkolaseja taidelajina, koska tyylejä, designeja ja suunnittelijoita on niin paljon. Näitä pieniä, moderneja ja lähestulkoon ikonisia aurinkolaseja voidaan käyttää rajattomiin eri käyttötarkoituksiin, ja monet käyttäjät valitsevat eri malleja eri tarpeisiin. Ajan myötä on syntynyt monia erimuotoisia ja -värisiä aurinkolaseja, ja monet niistä ovat tunnistettavissa melkein yksinomaan tuotemerkin perusteella. Saksalainen Kerbholz on yksi näistä tuotemerkeistä.

Vaikka tuotemerkki perustettiin vasta 2011, aurinkolasit ovat niin omaleimaisia, että ne ovat saavuttaneet nopeasti kulttistatuksen. Yksinkertainen syy tähän on se, että ne erottuvat muista markkinoiden aurinkolaseista yhdessä asiassa. Kerbholz-aurinkolasien kehykset ovat puiset. Tuotemerkin perustajat Mathias & Moritz matkustivat jonkin aikaa Etelä-Amerikassa, missä laaja puun käyttö teki heihin syvän vaikutuksen, ja synnytti idean kestävistä aurinkolaseista, joissa on tyylikkäät puukehykset. Jokainen malli on kauniisti muotoiltu ja sisältää erittäin laadukkaat linssit. Valmistusmateriaalina käytetty puu on pinnoitettu ja käsitelty erittäin korkealaatuiseksi. Muodot ovat nykyaikaisia tulkintoja perinteisistä aurinkolaseista ja jokainen malli on muodikas taideteos.

Kerbholz-aurinkolasien kaltaisten epäsovinnaisten tuotemerkkien sovittaminen on helppoa Mister Spexin täyden palvelun verkko-optikkoliikkeessä. Käytössäsi on myös upea virtuaalinen työkalu, jonka avulla voit päättää, mikä malli sopii sinulle parhaiten, joten miksi et sovittaisi näitä aurinkolaseja kolmiulotteisessa palvelussa?

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.