Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Lacoste Aurinkolasit

(66)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/66

Lacoste-aurinkolasit

Legendaarinen ranskalainen tenniksenpelaaja René Lacoste perusti Lacoste-muotimerkin. Lacosten kuuluisalla krokotiililogolla varustetut pikeepaidat kuuluvat kaikkien aikojen tunnetuimpiin muotiasuihin. Vuosien varrella muoti-imperiumi on jatkanut tuotevalikoimansa laajentamista, ja se tarjoaa nykyään tyylikkään aurinkolasivalikoiman muiden design-asusteiden ohella. Lacoste-aurinkolasimallisto sisältää hillittyjä ja erittäin muodikkaita malleja, ja laajan valikoiman eri värejä.

Naisten, jotka haluavat käyttää sesongin ehdotonta muotiväriä, tulee tutustua violetinvärisiin Lacoste LA 12616 -aurinkolaseihin. Tässä mallissa on violetit asetaattikehykset, hillitty krokotiilinnahkatehoste ja suuret violetit linssit. Näiden Lacoste-aurinkolasien sangoissa on metallilevy, jossa komeilee tuotemerkin krokotiililogo.

Sivistyneelle ja itsevarmalle miehelle suosittelemme LA 12469P BK -mallia. Nämä aurinkolasit sopivat miehille, jotka eivät seuraa trendejä orjallisesti, mutta arvostavat korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua.

Tilaa uudet Lacoste-aurinkolasisi nopeasti ja helposti verkkokaupastamme jo tänään. Selaa malleja ja tutustu saatavilla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Lacoste-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi!

Mister Spex tarjoaa nopean toimituksen ympäri Euroopan. Muista myös, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Lacoste-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 30 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.