Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Lacoste

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Lacoste
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Lacoste Aurinkolasit

(91)

Lacoste-aurinkolasit

Legendaarinen ranskalainen tenniksenpelaaja René Lacoste perusti Lacoste-muotimerkin. Lacosten kuuluisalla krokotiililogolla varustetut pikeepaidat kuuluvat kaikkien aikojen tunnetuimpiin muotiasuihin. Vuosien varrella muoti-imperiumi on jatkanut tuotevalikoimansa laajentamista, ja se tarjoaa nykyään tyylikkään aurinkolasivalikoiman muiden design-asusteiden ohella. Lacoste-aurinkolasimallisto sisältää hillittyjä ja erittäin muodikkaita malleja, ja laajan valikoiman eri värejä.

Naisten, jotka haluavat käyttää sesongin ehdotonta muotiväriä, tulee tutustua violetinvärisiin Lacoste LA 12616 -aurinkolaseihin. Tässä mallissa on violetit asetaattikehykset, hillitty krokotiilinnahkatehoste ja suuret violetit linssit. Näiden Lacoste-aurinkolasien sangoissa on metallilevy, jossa komeilee tuotemerkin krokotiililogo.

Sivistyneelle ja itsevarmalle miehelle suosittelemme LA 12469P BK -mallia. Nämä aurinkolasit sopivat miehille, jotka eivät seuraa trendejä orjallisesti, mutta arvostavat korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua.

Tilaa uudet Lacoste-aurinkolasisi nopeasti ja helposti verkkokaupastamme jo tänään. Selaa malleja ja tutustu saatavilla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Lacoste-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi!

Mister Spex tarjoaa nopean toimituksen ympäri Euroopan. Muista myös, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Lacoste-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.