Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Lacoste
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Lacoste Aurinkolasit

(60)

Näytä tuotteet välillä 1 - 60

Lacoste-aurinkolasit

Legendaarinen ranskalainen tenniksenpelaaja René Lacoste perusti Lacoste-muotimerkin. Lacosten kuuluisalla krokotiililogolla varustetut pikeepaidat kuuluvat kaikkien aikojen tunnetuimpiin muotiasuihin. Vuosien varrella muoti-imperiumi on jatkanut tuotevalikoimansa laajentamista, ja se tarjoaa nykyään tyylikkään aurinkolasivalikoiman muiden design-asusteiden ohella. Lacoste-aurinkolasimallisto sisältää hillittyjä ja erittäin muodikkaita malleja, ja laajan valikoiman eri värejä.

Naisten, jotka haluavat käyttää sesongin ehdotonta muotiväriä, tulee tutustua violetinvärisiin Lacoste LA 12616 -aurinkolaseihin. Tässä mallissa on violetit asetaattikehykset, hillitty krokotiilinnahkatehoste ja suuret violetit linssit. Näiden Lacoste-aurinkolasien sangoissa on metallilevy, jossa komeilee tuotemerkin krokotiililogo.

Sivistyneelle ja itsevarmalle miehelle suosittelemme LA 12469P BK -mallia. Nämä aurinkolasit sopivat miehille, jotka eivät seuraa trendejä orjallisesti, mutta arvostavat korkeaa laatua ja tyylikästä muotoilua.

Tilaa uudet Lacoste-aurinkolasisi nopeasti ja helposti verkkokaupastamme jo tänään. Selaa malleja ja tutustu saatavilla oleviin väreihin. Voit myös käyttää hakukriteerinä muovi- tai metallikehyksiä ja koko- tai puolikehysmallia. Verkkopohjaisen sovitustyökalumme avulla näet, mitkä Lacoste-aurinkolasit sopivat kasvojesi muotoon parhaiten. Tee sitten tilauksesi!

Mister Spex tarjoaa nopean toimituksen ympäri Euroopan. Muista myös, että mikäli et ole tyytyväinen uusiin Lacoste-aurinkolaseihisi, voit vaihtaa ne toiseen malliin tai saada rahasi takaisin! Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa turvallisen ja riskittömän tilausprosessin.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.