Lacoste Silmälasit

Lacoste
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
60 Tulokset

Lacoste-silmälasit

Lacoste-tuotemerkin perustamistarina pohjautuu kahden ranskalaisen tennisjoukkueen pelaajan väliseen vedonlyöntiin. René Lacostelle luvattiin krokotiililaukku, jos hän onnistuisi saavuttamaan voiton joukkueelleen. Hän voitti, ja siitä lähtien häntä alettiin kutsua "krokotiiliksi". Siitä syntyi tunnettu krokotiililogo. Alussa logo kiinnitettiin hänen urheiluvälineisiinsä. Vuonna 1933 René Lacoste alkoi myydä itse suunnittelemiaan pikeepaitoja liikekumppaninsa André Gillierin kanssa. Suositusta mallistosta tuli hetkessä markkinamenestys. Lacosten reseptisilmälasit ovat omaperäiset ja epätavalliset, mutta sopivat silti täydellisesti päivittäiseen käyttöön. Puolikehykset sopivat hyvin niille, jotka elävät vakavaa ja hillittyä elämää. Nämä silmälasit tarjoavat nenällesi todellista ylellisyyttä.

Kevyet Lacoste-mallit ovat niin huomaamattomat, ettet aina edes tiedä käyttäväsi silmälaseja. Lacoste tarjoaa myös erottuvampia kehyksiä. Kirkkaan värinen Lacoste LA 12207 -malli ja innovatiivinen LA 12235 BK -malli kääntävät välittömästi päitä ja antavat kantajalleen hyvää makua osoittavan ilmeen ja äärimmäistä käyttömukavuutta. Mister Spex tarjoaa mahdollisuuden saada silmälaseihin sävytetyt linssit, joilla voidaan täydentää yleisilmettä ja antaa silmälaseille persoonallinen ilme. 85 prosentin sävytys ruskeissa, vihreissä ja harmaissa linsseissä tekevät Lacoste-silmälaseistasi todella erottuvat.

Mister Spexin reseptisilmälasien hinta sisältää muovilinssit, joissa on heijastamaton pinta. kovapinnoite ja puhdistusta helpottava pinnoite, sekä täydellinen UV-suoja. Jos nämä linssit eivät täytä vaatimuksiasi, voit valita äärettömän ohuet linssit saadaksesi höyhenenkevyet silmälasit. Lisävalintana on SEIKOn itse puhdistuvat linssit. Nämä linssit ovat lootuskukan tavoin luonnostaan likaa ja vettä hylkiviä, joten tavallista puhdistusta ei tarvita. Jos et ole jostain syystä tyytyväinen tilaamiisi silmälaseihin, voit palauttaa ne 30 päivän sisään vaihtaaksesi ne toiseen malliin tai saadaksesi kaikki rahasi takaisin. Mister Spex: asiakastyytyväisyyden asiantuntija.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo