Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki MARC O'POLO Eyewear
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

MARC O'POLO Eyewear Aurinkolasit

(104)

Marc O’Polo Eyewear -aurinkolasit

Ruotsalais-saksalainen Marc O’Polo Eyewear on valmistanut laadukkaita vaatteita vuodesta 1967 alkaen, ja on nyt laajentanut asustevalikoimaansa kattamaan myös tyylikkäät aurinkolasit. Tukholmalaismerkki on suunnitellut kattavan kehysmalliston, joka on ylellinen ja nykyaikainen. Mister Spex -verkkokauppa on ihanteellinen paikka valita täydelliset kehykset selkeän ja nykyaikaisen ilmeen luomiseksi.

Marc O’Polo onnistuu aina luomaan raikkaita ja samalla ajattomia malleja, eikä aurinkolasimallisto ole poikkeus. Tämä kaunis mallisto sisältää hienoja ja paksuja kehyksiä, jotka korostavat omia piirteitäsi. Se tarjoaa persoonallisia kuvioita ja sävyjä, joilla on luotu nykyaikainen ilme. Valitse perinteiset mustat ja ruskeat kehykset saadaksesi luonnollisen ilmeen, tai lisää väripläjäys punaisilla, sinisillä ja kultaisilla tyyleillä. Aurinkolasien ostoa ei kannata viivytellä.

Mister Spex tarjoaa fantastisen valikoiman tyylejä, ja ostaessasi aurinkolasit toimitamme tilauksesi samana päivänä, jos olet tehnyt tilauksesi ennen kello 14. Saat valitsemasi kehykset nopeasti ja helposti nopealla toimituksellamme, jota voit seurata. Näin et joudu koskaan odottamaan design-aurinkolasejasi.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.