Nyt uutta: tämän syksyn ja talven halutuimmat silmälasitrendit!
Tutustu nyt!
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

MARC O'POLO Eyewear

(116)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 60/116

Marc O’Polo Eyewear -aurinkolasit

Ruotsalais-saksalainen Marc O’Polo Eyewear on valmistanut laadukkaita vaatteita vuodesta 1967 alkaen, ja on nyt laajentanut asustevalikoimaansa kattamaan myös tyylikkäät aurinkolasit. Tukholmalaismerkki on suunnitellut kattavan kehysmalliston, joka on ylellinen ja nykyaikainen. Mister Spex -verkkokauppa on ihanteellinen paikka valita täydelliset kehykset selkeän ja nykyaikaisen ilmeen luomiseksi.

Marc O’Polo onnistuu aina luomaan raikkaita ja samalla ajattomia malleja, eikä aurinkolasimallisto ole poikkeus. Tämä kaunis mallisto sisältää hienoja ja paksuja kehyksiä, jotka korostavat omia piirteitäsi. Se tarjoaa persoonallisia kuvioita ja sävyjä, joilla on luotu nykyaikainen ilme. Valitse perinteiset mustat ja ruskeat kehykset saadaksesi luonnollisen ilmeen, tai lisää väripläjäys punaisilla, sinisillä ja kultaisilla tyyleillä. Aurinkolasien ostoa ei kannata viivytellä.

Mister Spex tarjoaa fantastisen valikoiman tyylejä, ja ostaessasi aurinkolasit toimitamme tilauksesi samana päivänä, jos olet tehnyt tilauksesi ennen kello 14. Saat valitsemasi kehykset nopeasti ja helposti nopealla toimituksellamme, jota voit seurata. Näin et joudu koskaan odottamaan design-aurinkolasejasi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 10% alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo