Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Kehyksen väri
Linssin väri
Materiaali
Hinta, €

Matthew Williamson Aurinkolasit

(3)
  • Matthew Williamson
Näytä tuotteet välillä 1 - 3/3

Matthew Williamson -aurinkolasit

Mister Spex Suomesta Matthew Williamson -muotimallisto tuotiin markkinoille vuonna 2004 yhdellä lippulaivamyymälällä. Mallisto on kasvanut, ja kattaa nykyään myös aurinkolasit ja asusteet. Mister Spexin Matthew Williamson -aurinkolasimallisto on omaleimainen ja taiteellinen. Se tarjoaa upean valikoiman neutraaleja, koristeellisia, geometrisiä ja perinteisiä malleja. Haluat sitten perusmallista muotoilua jokapäiväiseen käyttöön tai uusinta katumuotia, mallistostamme löydät kestäviä ja hyvin valmistettuja malleja.

Malliston mallit ovat aina trendikkäitä, mutta niihin on haettu inspiraatiota perinteisistä designeista. Saatavilla on kissamaisia malleja, peililinsseillä varustettuja malleja ja aviator-malleja, joille on annettu uniikki twist clip on -kehyksillä tai kaksisävyisillä linsseillä. Linsseissä on UV400 -pinnoite ja heijastuksenestokerroksia, jotka tarjoavat suurenmoista suojaa herkille silmille. Aisat ja kehykset on valmistettu metallista tai vankasta muovista, joka ei ruostu tai halkeile. Tämä mallisto soveltuu ihanteellisesti jokapäiväiseen käyttöön tai erityistilanteisiin.

Mister Spex tarjoaa linssejä, joiden UV-suoja, heijastamaton pinta ja kovapinnoite pidentävät niiden käyttöikää. Aurinkolaseja voi sovittaa virtuaalisesti edistyksellisessä 3D-työkalussamme. Ne lähetetään saman päivän aikana Posti-palvelulla. Voit seurata lähetystä. Riittää, kun teet tilauksen ennen kello 14. Mister Spex -verkkokaupassa on yli 6000 mallia yli 100 tuotemerkiltä. Tarjoamamme 90 päivän palautusoikeus mahdollistaa tuotteiden kätevän palautuksen.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.