Nyt 30 % alennusta kaikista linsseistä ja pinnoitteista!¹
Kategoria

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Prada Linea Rossa

(30)

Ei tuloksia

Näytä tuotteet välillä 1 - 30/30

Prada Linea Rossa -aurinkolasit

Prada Linea Rossa on muotimerkki milanolaiselta muotitalo Pradalta. Merkki on suunnattu nuorelle ja aktiiviselle asiakkaalle. Prada Linea Rossan tai Prada Linea Rossa -aurinkolasit tunnistaa punaisesta viivasta ja Prada-tekstistä ohimoiden kohdalla. Prada Linea Rossa -aurinkolasien pohjana on klassiset muodot ja värit, jotka tietoisesti yhdistetään urheilulliseen asenteeseen. Suurin osa mallistosta tarjoaa hillittyjä malleja ruskean ja mustan sävyissä – sekoitettuna muutamiin yksityiskohtiin ja yllätyksiin.

Yksi Prada Linea Rossa -aurinkolasimalliston kohokohdista on PS 52GS -malli. Näissä aurinkolaseissa yhdistyy klassiset pilottityyliset linssit ja hillitty design. Sangat ovat ohimoiden kohdalta leveät ja selkeästi erottuvat. Pronssin/ruskean sävyssä nämä Prada-aurinkolasit tekevät jokaisesta tyylistä täydellisen italialaisella tyylikkyydellään.

Prada PS 01LS 0BU3M1 -malli on raikas ja urheilullinen. Linssit luovat modernin ja urbaanin lookin, jonka punainen malli tekee sinusta huomatun! Olipa tilaisuus mikä tahansa, nämä Prada Linea Rossa -aurinkolasit ovat täydellinen asuste!

Prada Linea Rossa -aurinkolasien tilaaminen Mister Spexiltä on helppoa. Ensimmäiseksi, etsi suosikkimallisi. Selaa läpi monipuoliset tuotekuvat ja katso 360-asteinen kuva tuotesivulla. Voit jopa sovittaa valitsemiasi Prada Linea Rossa -aurinkolaseja digisovitus-työkalullamme.

Kun olet löytänyt oikeat Prada Linea Rossa -aurinkolasit, tee tilaus ja odota pakettisi saapumista!

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo