Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Kategoria

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Spektre
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Spektre Aurinkolasit

(1)

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

Spektre-aurinkolasit

Vitesse, Memento Audere Semper ja Semper Adamas saattavat kuulostaa italialaisilta maamerkeiltä tai kaupungeilta, mutta ne ovat itse asiassa milanolaisen Spektre-tuotemerkin kuudesta mallistosta kolme viimeisintä. Vuonna 2009 perustettu tuotemerkki on valloittanut maailman. Tämä johtuu suurelta osin johtavien stailistien, huippumallien ja bloggaajien tarjoamasta avusta ja inspiraatiosta. Kaikki tuotemerkin mallit on suunniteltu alusta loppuun saakka periaatteella, joka perustuu aurinkolasialan nykytrendien vangitsemiseen ja tutkimiseen. Tutustu moniin Spektre-aurinkolasien moderneihin designeihin.

Spektre-mallisto on palannut muotiin kostolla, ja retrohenkinen panto-look on nyt osa mallistoa. Tätä paluutrendiä ilmentävät Audacia- ja Vitesse-mallit, jotka eroavat hienoisesti toisistaan. Audacia-aurinkolaseissa yhdistyvät pyöreät linssit ja ohuet kehykset, joiden linjat jatkuvat sivuille luoden kissamaisen ilmeen. Kullan- tai hopeanvärinen silta korostaa tyylikkäästi kehysten muotoa tehden tästä sekä työhön että vapaa-aikaan täydellisesti sopivan mallin. Kehyksiä on saatavilla kolmessa fantastisessa värissä. Rakastatko pyöreää muotoa, mutta haluat mieluummin vahvemman urbaanin ilmeen? Spektre-mallisto sisältää juuri oikean mallin sinulle. Tutustu Vitesse-aurinkolaseihin. Myös tässä mallissa on pyöreät linssit ja pyöreät kehykset, mutta ilme on miehekkäämpi ja nörttimäisen cool. Saranoiden ympärillä olevat yksityiskohdat korostavat kehysten upeutta entisestään.

Jos pyöreät kehykset eivät ole sinun juttusi, Spektre tarjoaa muunlaisiakin aurinkolaseja. She Loves You -mallissa on suorakulmaiset linssit, joissa on pyöristetyt reunat. Upeissa kehyksissä on aavistus kissamaisuutta, kun taas hillityt design-yksityiskohdat korostavat ilmettä ja voimakkaat sangat takaavat täydellisen istuvuuden. Tätä mallia on saatavilla kahdessa eri ruskean sävyssä. Spektre tarjoaa myös perinteisiä malleja. Yksi näistä on Semper Adamas -malli. Näissä kehyksissä ajaton eleganssi kohtaa rennon ja konstailemattoman trendikkään tyylin Spektren omasta luonteesta kuitenkaan tinkimättä. Pyöristetyt ja suorakulmaiset kehykset tekevät vaikutuksen selkeillä linjoillaan ja tyylikkään läpikuultavilla kehyksillään. Yleisesti ottaen tuotemerkki keskittyy kuitenkin tummempiin väreihin kuten mustaan tai punertavan tummanruskeaan, joihin on yhdistetty kullan- tai hopeanvärisiä yksityiskohtia.

Kaikki tuotemerkin mallit on valmistettu laadukkaasta muovista, ja niihin voidaan asettaa moniteholinssit. Valmistaudu vaikuttumaan toden teolla tästä milanolaisesta laadusta!

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.