Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Polarisoidut aurinkolasit (aurinkolasit, joissa on polarisoiva suodatin)

without and with effect

Polarisoitujen aurinkolasien edut

  • Häikäisynesto
  • Täyteläiset värit
  • Tarkat kontrastit
  • Parempi näöntarkkuus huonossakin valaistuksessa, kuten kosteilla teillä, vedessä ja lumessa

Jokainen autoilija tietää, miltä tuntuu ajaa kosteilla teillä, kun aurinko tulee esiin. Auringon säteet heijastavat vahvasti tiestä vaikeuttaen näkemistä. Hiihto ja vesiurheilu luovat samantyyppisiä ongelmia, koska valo heijastuu lumesta tai vedestä. Polarisoidut aurinkolasit ovat täydellinen ratkaisu. Polarisoidut aurinkolasit suojaavat silmiäsi häikäisyltä suodattamalla ei-metallisista pinnoista heijastuvan polarisoidun valon. Näin ne mahdollistavat paremman kontrastinäön ja selkeämmän näön.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.