Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Polarisoidut aurinkolasit (aurinkolasit, joissa on polarisoiva suodatin)

without and with effect

Polarisoitujen aurinkolasien edut

  • Häikäisynesto
  • Täyteläiset värit
  • Tarkat kontrastit
  • Parempi näöntarkkuus huonossakin valaistuksessa, kuten kosteilla teillä, vedessä ja lumessa

Jokainen autoilija tietää, miltä tuntuu ajaa kosteilla teillä, kun aurinko tulee esiin. Auringon säteet heijastavat vahvasti tiestä vaikeuttaen näkemistä. Hiihto ja vesiurheilu luovat samantyyppisiä ongelmia, koska valo heijastuu lumesta tai vedestä. Polarisoidut aurinkolasit ovat täydellinen ratkaisu. Polarisoidut aurinkolasit suojaavat silmiäsi häikäisyltä suodattamalla ei-metallisista pinnoista heijastuvan polarisoidun valon. Näin ne mahdollistavat paremman kontrastinäön ja selkeämmän näön.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.