Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Mister Spexin 90 päivän palautusoikeus

Haluatko miettiä rauhassa? Tai ehkä olet muuttanut mielesi? Ei hätää. Mister Spex tarjoaa kaikille tuotteille 90 päivän palautusoikeuden. Tämä koskee myös silmälaseja, jotka on valmistettu omien vahvuuksiesi mukaan.

Jos et ole täysin tyytyväinen uusiin silmälaseihisi, voit palauttaa ne meille 90 päivän sisään.
 

Milloin 90 päivän palautusoikeus alkaa?

Avoin kauppa umpeutuu 90 päivän kuluessa siitä, kun te (tai nimeämänne kolmas osapuoli, joka ei saa olla rahdinkuljettaja) olette vastaanottaneet tilatut tuotteet. Kun kyseessä on tilaus, jossa kuluttaja on tilannut monenlaisia tuotteita samassa tilauksessa ja tavarat toimitetaan erikseen, palautusoikeus umpeutuu 90 päivän kuluessa päivästä, jona te (tai nimeämänne kolmas, joka ei saa olla rahdinkuljettaja) olette vastaanottaneet viimeisetkin tuotteet.

Palautusosoite

Mister Spex Suomi
Eteläesplanadi 24
00130 Helsinki


Asiakaspalvelu

Puhelin:

0923-11 35 08
Ma - pe 10 - 18 

Sähköpostiosoite:

service@misterspex.fi


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.