Toimitustiedot


Paljonko toimitus maksaa?

Lasituille laseille ja aurinkolaseille ei ole toimituskuluja. Lasittomista laseista (vain kehysten osto) veloitamme ilmoitetut toimituskulut.
Ilmainen toimitus piilolinsseille alkaen 49,00 €.


Milloin tilaukseni toimitetaan?

Valtaosa tuotteistamme löytyy varastolta ja on siksi aina valmiina toimitettaviksi. Esimerkiksi useimmat sfääriset piilolinssit, lisätarvikkeet ja aurinkolasit toimitetaan yleensä 2-5 arkipäivän kuluessa.

Jos haluamasi tuote ei ole välittömästi valmis toimitettavaksi tai olet tilannut räätälöidyn tuotteen (esimerkiksi reseptilasit), toimitusajat näytetään tilausprosessin aikana. Lähetämme tilauksesi aina mahdollisimman nopeasti, saatuamme räätälöidyn tuotteen valmiiksi tai vastaanotettuamme tuotteet valmistajalta. Tähän menee yleensä 8-15 päivää. Tämä prosessi saattaa kuitenkin joskus kestää jopa 4 viikkoa, mutta ainoastaan poikkeustapauksissa. Tuotekohtaiset, arvioidut toimitusajat on ilmoitettu kussakin tuotekuvauksessa.


Voinko lähettää tilaukseni toiseen osoitteeseen?

Totta kai. Voit esimerkiksi tilata uudet silmälasisi suoraan työpaikallesi. Syötä tilausprosessin aikana osoite, johon haluat tilauksesi toimitettavan.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo