Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Jopa 20 % alennus
piilolinsseistä¹

voimassa kunnes 2019-01-02

Säästä 15 % piilolinsseistä

Alennuskoodi: 15PIILOLINSSIT

Osta TrueLens-linssit ja säästä 20 % piilolinssitilauksestasi

Alennuskoodi: 20PIILOLINSSIT

¹Alennuskoodin arvo on 15 % piilolinsseistä ja 20 % piilolinsseistä, kun tilauksessa on TrueLens-piilolinssejä. Tarjous on voimassa 1.2.2019 asti. Alennuskoodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennuksen julkinen mainostaminen (kuten sivustoilla, joissa jaetaan alennuskoodeja tai blogeissa) on kielletty. Alennusta ei korvata rahana.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.