Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa. Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Kuinka käyttää 'Suosikit' -toimintoa

Sinulla on mahdollisuus tallentaa valikoimastamme suosikkittuotteitasi.

Sinä voit:

  • Verrata tuotteita ja hintoja
  • Kokeilla laseja uusimmalla 3D-teknologialla
  • Tulostaa yhteenvedon suosikeistasi
  • Lisätä tuotteita ostoskoriin

Suosikkien tallentaminen

Mikäli olet säännöllinen asiakas Mister Spexillä, ole hyvä ja kirjaudu sisään sähkpostiosoitteellasi. Mikäli et ole vielä asiakas, voit yksinkertaisesti rekisteröityä meille.

Pääsy Suosikit -toimintaan

Pääset suosikit ominaisuuteen sivun yläosassa olevasta linkistä päänavigointipalkin yläpuolella. Kun olet kirjautunut Mister Spexille, näet myös aiemmilla käynneilläsi tallentamasi suosikit.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.