Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Gant

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Materiaali

Hinta, €

Gant Kaikki tuotemerkit

(1)
  • Gant

Näytä tuotteet välillä 1 - 1

GANT Mister Spex -verkkokaupasta

Perinteinen Gant on tuonut yhteen amerikkalaisen rentouden ja eurooppalaisen eleganssin ainutlaatuisella tavalla yli 60 vuoden ajan. Gant on aina ajan hermoilla käyttäen nykytrendejä menettämättä kuitenkaan omaa urheilullisen eleganttia tyyliään. Brändi on, ja tulee aina olemaan, sekä klassinen että moderni, ja tämä vaikuttaisi olevan syy Gantin ilmiömäiselle menestykselle.

Luksusmerkki loistaa tyylikkäällä eleganssillaan, johon on yhdistetty rentoa ja urheilullista college-tyyliä. Sen silmälasimalliston malleissa on hillityt värit ja perinteiset puhtaat muodot, jotka sopivat helposti mihin tahansa asukokonaisuuteen. Brändi on aina yhdistetty läheisesti amerikkalaiseen tyyliin, joka perustuu tyylikkäisiin eurooppalaisiin vaikutuksiin. Tuotemerkin perustaja Bernard Gantmacher haki aina uudelleen inspiraatiota Yalen valioyliopiston opiskelijoista ennen yrityksen perustamista. Heidän rennon urheilullinen elämäntyylinsä ja joukkueasunsa olivat Gantmacherin ensimmäisten luomusten inspiraationa, ja tämä näkyy menestyksekkäästi nykyisissä naisten ja miesten mallistoissa.

Ruotsalais-amerikkalaisen Gant-tuotemerkin tarina alkoi paidalla New Havenissa vuonna 1940. Bernard Gantmacher työskenteli ensin kaulusten ompelijana newyorkilaisessa tehtaassa, ja perusti myöhemmin oman yrityksen, joka valmisti paitoja tunnetuille tuotemerkeille. Hän alkoi valmistaa omia paitoja, joissa oli G:n mallinen kirjailu timantin sisällä. Tästä muodostui lifestyle-tuotemerkin tunnusmerkki, joka löytyy edelleen monista silmälasikehyksistä. Ei kestänyt kauaa ennen kuin Gantista tuli paitojen valmistaja, jolla oli ensiluokkainen maine. Perheyrityksessä työskentelevät Gantmacherin pojat perustivat viimein oman Gant of New Haven -tuotemerkin vuonna 1949, ja saavuttivat huimaa menestystä Gant-paidallaan. Seuraavien vuosikymmenten aikana ylpeä vapaa-ajan vaatteiden ja urheiluvaatteiden tuotemerkki alkoi valmistaa miesten paitamalliston ja muotimalliston lisäksi myös muun muassa sisustustarvikkeita, kelloja, hajuvesiä ja tietenkin silmälaseja. Menestystarina jatkuu, ja nykyään maailmassa on yli 300 Gant-myymälää yli 70 maassa.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.