Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Nauti auringonpaisteesta! Toivotamme kevään tervetulleeksi 17 % alennuksella¹ Koodi: SUNSHINE
Gant

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Gant Kaikki tuotemerkit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

GANT Mister Spex -verkkokaupasta

Perinteinen Gant on tuonut yhteen amerikkalaisen rentouden ja eurooppalaisen eleganssin ainutlaatuisella tavalla yli 60 vuoden ajan. Gant on aina ajan hermoilla käyttäen nykytrendejä menettämättä kuitenkaan omaa urheilullisen eleganttia tyyliään. Brändi on, ja tulee aina olemaan, sekä klassinen että moderni, ja tämä vaikuttaisi olevan syy Gantin ilmiömäiselle menestykselle.

Luksusmerkki loistaa tyylikkäällä eleganssillaan, johon on yhdistetty rentoa ja urheilullista college-tyyliä. Sen silmälasimalliston malleissa on hillityt värit ja perinteiset puhtaat muodot, jotka sopivat helposti mihin tahansa asukokonaisuuteen. Brändi on aina yhdistetty läheisesti amerikkalaiseen tyyliin, joka perustuu tyylikkäisiin eurooppalaisiin vaikutuksiin. Tuotemerkin perustaja Bernard Gantmacher haki aina uudelleen inspiraatiota Yalen valioyliopiston opiskelijoista ennen yrityksen perustamista. Heidän rennon urheilullinen elämäntyylinsä ja joukkueasunsa olivat Gantmacherin ensimmäisten luomusten inspiraationa, ja tämä näkyy menestyksekkäästi nykyisissä naisten ja miesten mallistoissa.

Ruotsalais-amerikkalaisen Gant-tuotemerkin tarina alkoi paidalla New Havenissa vuonna 1940. Bernard Gantmacher työskenteli ensin kaulusten ompelijana newyorkilaisessa tehtaassa, ja perusti myöhemmin oman yrityksen, joka valmisti paitoja tunnetuille tuotemerkeille. Hän alkoi valmistaa omia paitoja, joissa oli G:n mallinen kirjailu timantin sisällä. Tästä muodostui lifestyle-tuotemerkin tunnusmerkki, joka löytyy edelleen monista silmälasikehyksistä. Ei kestänyt kauaa ennen kuin Gantista tuli paitojen valmistaja, jolla oli ensiluokkainen maine. Perheyrityksessä työskentelevät Gantmacherin pojat perustivat viimein oman Gant of New Haven -tuotemerkin vuonna 1949, ja saavuttivat huimaa menestystä Gant-paidallaan. Seuraavien vuosikymmenten aikana ylpeä vapaa-ajan vaatteiden ja urheiluvaatteiden tuotemerkki alkoi valmistaa miesten paitamalliston ja muotimalliston lisäksi myös muun muassa sisustustarvikkeita, kelloja, hajuvesiä ja tietenkin silmälaseja. Menestystarina jatkuu, ja nykyään maailmassa on yli 300 Gant-myymälää yli 70 maassa.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.