Mitä enemmän shoppailet, sitä enemmän säästät – säästä nyt jopa 25 %¹

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Jette Kaikki tuotemerkit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Jette Mister Spexistä

Jette Joop on monitaitoinen muotisuunnittelija. Hän aloitti uransa opiskelemalla Kaliforniassa Art Center College of Design -opistossa. Wolfgang Joopin tytär työskenteli sen jälkeen useiden muotisuunnittelijoiden leivissä. Heistä mainittakoon Barry Kieselstein-Cord ja Ralph Lauren. Hänen Jette GmbH -yrityksensä perutettiin Hampurissa vuonna 1997. Jette suunnittelee ja myy yhteistyössä eri yritysten kanssa monia erilaisia käyttö- ja luksustuotteita. Hänen ensimmäinen kultakorumallistonsa tuotiin markkinoille vuonna 2000. Sitä seurasi naisten vaatemallisto vuonna 2003, Jette-hajuvesi vuonna 2005 (joka voitti Scent Stars -palkinnon vuonna 2006) ja lopulta jalkinemallisto, silmälasimallisto, miesten muotimallisto ja lasten muotimallisto. Jette Joop -tuotemerkki toi markkinoille aterimia ja kattaustarvikkeita yhdessä WMF:n kanssa. Jette Joopin omin sanoin hänen tuotteidensa tavoitteena on tuoda ylellinen design suuren yleisön käyttöön. Samalla hän on sitä mieltä, että hienostuneeseen ja moderniin designiin tulisi yhdistää toiminnallisuutta ja laatua.

Jetten tyyli on nuorekas, moderni ja trendikäs, ja siihen on haettu inspiraatiota niistä asioita, jotka vaikuttavat hänen jokapäiväiseen elämäänsä. Tämä muodostaa aivan erityisen risteymän, jossa ajoneuvomuotoilu voi vaikuttaa uusiin koruihin, jotka vaikuttavat uuteen arkkitehtuuriin, joka vaikuttaa puolestaan uuteen automuotoiluun. Muotisuunnittelija Jette Joop sanoo: "Luomusteni tulee tuottaa ihmisille iloa, tuoda kauneutta heidän jokapäiväiseen elämäänsä, ja olla silti kohtuuhintaisia. Ei sen enempää eikä sen vähempää".

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo