Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Jette
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

11

tuotetta

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Jette Mister Spexistä

Jette Joop on monitaitoinen muotisuunnittelija. Hän aloitti uransa opiskelemalla Kaliforniassa Art Center College of Design -opistossa. Wolfgang Joopin tytär työskenteli sen jälkeen useiden muotisuunnittelijoiden leivissä. Heistä mainittakoon Barry Kieselstein-Cord ja Ralph Lauren. Hänen Jette GmbH -yrityksensä perutettiin Hampurissa vuonna 1997. Jette suunnittelee ja myy yhteistyössä eri yritysten kanssa monia erilaisia käyttö- ja luksustuotteita. Hänen ensimmäinen kultakorumallistonsa tuotiin markkinoille vuonna 2000. Sitä seurasi naisten vaatemallisto vuonna 2003, Jette-hajuvesi vuonna 2005 (joka voitti Scent Stars -palkinnon vuonna 2006) ja lopulta jalkinemallisto, silmälasimallisto, miesten muotimallisto ja lasten muotimallisto. Jette Joop -tuotemerkki toi markkinoille aterimia ja kattaustarvikkeita yhdessä WMF:n kanssa. Jette Joopin omin sanoin hänen tuotteidensa tavoitteena on tuoda ylellinen design suuren yleisön käyttöön. Samalla hän on sitä mieltä, että hienostuneeseen ja moderniin designiin tulisi yhdistää toiminnallisuutta ja laatua.

Jetten tyyli on nuorekas, moderni ja trendikäs, ja siihen on haettu inspiraatiota niistä asioita, jotka vaikuttavat hänen jokapäiväiseen elämäänsä. Tämä muodostaa aivan erityisen risteymän, jossa ajoneuvomuotoilu voi vaikuttaa uusiin koruihin, jotka vaikuttavat uuteen arkkitehtuuriin, joka vaikuttaa puolestaan uuteen automuotoiluun. Muotisuunnittelija Jette Joop sanoo: "Luomusteni tulee tuottaa ihmisille iloa, tuoda kauneutta heidän jokapäiväiseen elämäänsä, ja olla silti kohtuuhintaisia. Ei sen enempää eikä sen vähempää".


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.