Tervetuloa Mister Spexille

Tavoitteemme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Tämän vuoksi käytämme evästeitä sekä vastaavia tekniikoita markkinointitarkoituksiin. Klikkaamalla Hyväksy-painiketta, hyväksyt evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön. Sinulla on mahdollisuus peruuttaa tämä sopimus milloin tahansa.

Lisätietoja asiasta löydät tietosuojakäytännöstämme.

Mister Spex täyttää vuosia - Tarjoamme -25 % alennuksen kaikista linsseistä¹

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Karen Walker Eyewear Kaikki tuotemerkit

(1)
Näytä tuotteet välillä 1 - 1/1

Karen Walker Eyewear Mister Spexistä

Uusiseelantilainen muotisuunnittelija Karen Walker on nostanut rimaa muodikkaiden silmälasien valmistamisessa tällä Mister Spexin tyylikkäällä Karen Walker Eyewear -mallistolla. Karen Walker tunnetaan innovatiivisesta suhtautumisestaan muotisuunnitteluun, ja hänen silmälasimallistonsa sisältää luovia muotoja ja suurenmoista toiminnallisuutta. Mallit ovat huomiota herättäviä ja omalaatuisia. Karen Walker -silmälasit on nuorten julkkisten suosikkiasuste, koska ne lisäävät ripauksen glamouria yksinkertaisimpaankin asuun.

Mister Spexin Karen Walker Eyewear -mallistossa on leikitelty materiaaleilla, muodoilla ja yksityiskohdilla. Perinteisiin silmälaseihin on saatu uutta eloa käyttämällä huomiota herättäviä kokokehyksiä, jotka luovat upean visuaalisen efektin. Näissä tyylikkäissä kehyksissä on käytetty luonnollista metallin ja muovin yhdistelmää ikonisen lopputuloksen luomiseksi, ja ne vetoavat kaikkiin ylellisyydestä nauttiviin naisiin. Mister Spexin Karen Walker Eyewear -mallisto on ajaton ja samalla innovatiivinen. Sen mallit sopivat käytettäviksi niin ylellisissä tilanteissa kuin arjessakin.

Ostaessasi Karen Walker Eyewear -silmälasit Mister Spexistä asetamme kehyksiisi laadukkaat linssit. Edistykselliset linssimme on suunniteltu erityisen kestäviksi. Niissä on myös heijastamaton pinta ja UV-suoja.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.