Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit
Pään leveys
  • Suuri
  • Määritä mittaukset
Muoto
Tyyppi
Kasvot
Tuotemerkki
Kehyksen väri
Materiaali
Hinta, €

Karen Walker Eyewear Kaikki tuotemerkit

(2)
  • Karen Walker Eyewear
Näytä tuotteet välillä 1 - 2/2

Karen Walker Eyewear Mister Spexistä

Uusiseelantilainen muotisuunnittelija Karen Walker on nostanut rimaa muodikkaiden silmälasien valmistamisessa tällä Mister Spexin tyylikkäällä Karen Walker Eyewear -mallistolla. Karen Walker tunnetaan innovatiivisesta suhtautumisestaan muotisuunnitteluun, ja hänen silmälasimallistonsa sisältää luovia muotoja ja suurenmoista toiminnallisuutta. Mallit ovat huomiota herättäviä ja omalaatuisia. Karen Walker -silmälasit on nuorten julkkisten suosikkiasuste, koska ne lisäävät ripauksen glamouria yksinkertaisimpaankin asuun.

Mister Spexin Karen Walker Eyewear -mallistossa on leikitelty materiaaleilla, muodoilla ja yksityiskohdilla. Perinteisiin silmälaseihin on saatu uutta eloa käyttämällä huomiota herättäviä kokokehyksiä, jotka luovat upean visuaalisen efektin. Näissä tyylikkäissä kehyksissä on käytetty luonnollista metallin ja muovin yhdistelmää ikonisen lopputuloksen luomiseksi, ja ne vetoavat kaikkiin ylellisyydestä nauttiviin naisiin. Mister Spexin Karen Walker Eyewear -mallisto on ajaton ja samalla innovatiivinen. Sen mallit sopivat käytettäviksi niin ylellisissä tilanteissa kuin arjessakin.

Ostaessasi Karen Walker Eyewear -silmälasit Mister Spexistä asetamme kehyksiisi laadukkaat linssit. Edistykselliset linssimme on suunniteltu erityisen kestäviksi. Niissä on myös heijastamaton pinta ja UV-suoja.

Uutiskirje

Pysy ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa nyt ja saat heti 5 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Maksa salatun yhteyden kautta käyttäen mieluisinta maksutapaa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Juuri nyt - Ilmaiset toimituskulut, kun tilauksesi arvo on yli 49 €!

Lisää Mister Spexistä

Ainutlaatuiset tilaisuudet, viimeisimmät silmälasitrendit ja yksilöllisesti räätälöity apu.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.