16 % alennusta kaikista tuotteista uuden kauden kunniaksi¹ – Koodi: AWSTART16
Kerbholz - Mister Spex
Kerbholz

Luja, luonnollinen ja intohimolla suunniteltu: rakastettu Kerbholz edustaa aitoa elämäntapaa. Suunnittellijan kokemukset muunnetaan kauniiksi silmälasien muodoiksi. Korkea laatu ja muotoilu kuuluvat näihin tuotteisiin.

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Kerbholz Kaikki tuotemerkit

(2)
Näytä tuotteet välillä 1 - 2/2

Kerbholz Mister Spex Suomesta

Vuonna 2011 perustettu Kerbholz tunnetaan hyvin ainutlaatuisista ja uniikeista puukehyksistään. Luovat Matthias & Moritzin saivat innovatiivisen idean valmistaa puukehyksiä matkustaessaan ympäri maailmaa. Tuotemerkki on nykyään yksi maailmanlaajuisten silmälasimarkkinoiden tunnetuimpia. Puukehyksisten aurinkolasiensa suosion ansiosta tuotemerkki on nyt laajentanut tuotevalikoimaansa tarjoamalla myös asetaatista ja liuskekivestä valmistettuja aurinkolaseja.

Nämä aurinkolasit sopivat tyylikkään, huomiota herättävän ja eloisan ulkomuotonsa ansiosta nuorille, aktiivisille ja elämänmyönteisille miehille ja naisille. Aurinkolaseissa on äärimmäisen toiminnalliset linssit ja nykyaikainen muotoilu. Ne antavat ehdottomasti uudenlaista hohtoa jokaiseen asuun. Aurinkolasit ovat kevyet ja uskomattoman käyttömukavat. Kun siihen vielä lisätään niiden tarjoama näöntarkkuus ja suoja haitallisilta UV-säteiltä, saat muodikkaan ja toiminnallisen asusteen, joka kääntää taatusti päitä joka paikassa!

Mister Spexin Kerbholz-tuotevalikoima sisältää useita erilaisia tuotteita: kauniit harmaanvihreät UV 400 -linssit, puukäsitellyt lasit ja upeat siniset peililasit, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut jousisaranat, sekä prameat valkoiset koivukehykset. Tutustu mallistoon ja valitse aurinkolasit, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi ja elämäntyyliisi.

Uutiskirje

Pysy päivitettynä uusimmista trendeistä ja tarjouksista. Tilaa uutiskirjeemme ja saat 5 % alekoodin seuraavaa tilaustasi varten.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Käytämme aina suojattua yhteyttä. Valitse sinulle mieluisin maksutapa.

Turvallinen osto- ja maksuprosessi

Nopea, turvallinen ja halpa!

Ilmaiset toimituskulut aina yli 49 € tilauksista.

Seuraa Mister Spexiä

Inpiroidu, tutustu uusimpiin trendeihin ja saa vinkkejä tai apua.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.