Käytämme evästeitä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua sekä sujuvan selailukokemuksen. Jos jatkat nettisivujemme käyttöä, annat meille valtuudet Käytämme evästeitä.
Kerbholz - Mister Spex
Kerbholz

Luja, luonnollinen ja intohimolla suunniteltu: rakastettu Kerbholz edustaa aitoa elämäntapaa. Suunnittellijan kokemukset muunnetaan kauniiksi silmälasien muodoiksi. Korkea laatu ja muotoilu kuuluvat näihin tuotteisiin.

  • Käytetty suodatin

  • Tuotemerkki Kerbholz
Poista kaikki suodattimet

Käytä suodattimiamme

Suodatintoimintojamme käyttävät asiakkaat löytävät 80 % todennäköisemmin omiin tarpeisiinsa sopivat silmälasit.

Silmälasit

Pään leveys

  • Pieni
  • Keskikokoinen
  • Suuri
  • Määritä mittaukset

Muoto

Tyyppi

Kasvot

Ominaisuudet

Tuotemerkki

Kehyksen väri

Linssin väri

Materiaali

Hinta, €

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Kerbholz Mister Spex Suomesta

Vuonna 2011 perustettu Kerbholz tunnetaan hyvin ainutlaatuisista ja uniikeista puukehyksistään. Luovat Matthias & Moritzin saivat innovatiivisen idean valmistaa puukehyksiä matkustaessaan ympäri maailmaa. Tuotemerkki on nykyään yksi maailmanlaajuisten silmälasimarkkinoiden tunnetuimpia. Puukehyksisten aurinkolasiensa suosion ansiosta tuotemerkki on nyt laajentanut tuotevalikoimaansa tarjoamalla myös asetaatista ja liuskekivestä valmistettuja aurinkolaseja.

Nämä aurinkolasit sopivat tyylikkään, huomiota herättävän ja eloisan ulkomuotonsa ansiosta nuorille, aktiivisille ja elämänmyönteisille miehille ja naisille. Aurinkolaseissa on äärimmäisen toiminnalliset linssit ja nykyaikainen muotoilu. Ne antavat ehdottomasti uudenlaista hohtoa jokaiseen asuun. Aurinkolasit ovat kevyet ja uskomattoman käyttömukavat. Kun siihen vielä lisätään niiden tarjoama näöntarkkuus ja suoja haitallisilta UV-säteiltä, saat muodikkaan ja toiminnallisen asusteen, joka kääntää taatusti päitä joka paikassa!

Mister Spexin Kerbholz-tuotevalikoima sisältää useita erilaisia tuotteita: kauniit harmaanvihreät UV 400 -linssit, puukäsitellyt lasit ja upeat siniset peililasit, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut jousisaranat, sekä prameat valkoiset koivukehykset. Tutustu mallistoon ja valitse aurinkolasit, jotka sopivat parhaiten omaan makuusi ja elämäntyyliisi.


* Myymälän normaalin kehyshinnan ja suositellun jälleenmyyntihinnan summa (RRP) kahdelle heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustetulle muoviselle yksiteholinssille (taitekerroin 1.5) joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

** Kaikissa kehyksissä on kaksi heijastamattomalla ja naarmuuntumattomalla pinnalla varustettua muovista yksiteholinssiä (taitekerroin 1.5), joiden voimakkuus on korkeintaan SF. +6.0/-6.0 D; cyl. +2.0/-2.0 D.

Yliviivatut hinnat ilman suositeltua jälleenmyyntihintaa ovat Mister Spexin normaalihintoja.