Persol

Persol
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
223 Tulokset

Persol Mister Spex -verkkokaupasta

Silmälasimerkki Persolin tarina alkoi Italiassa vuonna 1917. Valokuvaaja Giuseppe Ratti päätti alkaa valmistaa silmälaseja täyttääkseen lentäjien ja moottoripyöräilijöiden tiukat vaatimukset. Puuhailullaan hän kehitti yhden ensimmäisistä silmälasimalleista, joka tarjosi tarkkaa suojaa auringolta. Siksi hän antoi yritykselleen nimen Persol, joka tulee sanoista "per il sole" (joka on italiaksi "aurinkoa varten"). Persolin iso läpimurto tapahtui elokuvissa. Tuotemerkki kehitti 1960-luvun alussa silmälaseja Torinon raitiovaunukuljettajille suojatakseen heidän silmiään pölyltä ja auringolta. Näyttelijä Marcello Mastroianni käytti näitä silmälaseja erittäin suositussa elokuvassa "Avioero italialaiseen tapaan", ja tuotemerkki sai kulttistatuksen.

Näin Persol sai maailmanlaajuista suosiota. Persol sai uskollisen asiakaskunnan jatkuvien laadunparannusten ja klassisten tyylien vakaan linjansa ansiosta. Se esiintyi myös 1980-luvun muodikkaassa Miami Vice -sarjassa, jossa Don Johnson käytti Persol-aurinkolaseja. Persol on nykyään osa Luxottica-yhtymää, joka on maailman suurin silmälasien valmistaja. Se valmistaa myös reseptisilmälaseja. Tuotemerkki pysyy uskollisena tyylilleen, josta huokuu 1960- ja 1970-luvun välimerellistä henkeä.

Tuotemerkin silmälaseissa on erityistä charmia. Välittömästi tunnistettavissa oleva ominaisuus on nuolenmuotoinen sarana. Tämä antaa jokaiselle kehykselle erityistä tunnetta. Persolin kehykset ja silmälasit eivät seuraa tiettyjä trendejä, mutta säilyttävät aina ajankohtaisuutensa. Mallisto sisältää hillittyjä värejä ja ajattomia malleja. Selvitä, mitkä kehykset sopivat sinulle parhaiten hyödyntämällä Mister Spexin valokuvasovituspalvelua ja virtuaalisia sovituspalveluja. Toimitamme tilauksesi ilmaiseksi muutaman päivän sisään. Kysymyksissä voit kääntyä Mister Spexin asiantuntevan asiakaspalveluhenkilökunnan puoleen.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo