Persol Silmälasit

Persol
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
83 Tulokset

Mister Spex: löydä uusimmat Persol-lasit

Mikä on tulos, kun yhdistää klassisen italialaisen suunnittelun ja uuden aikakauden trendikkyyden? No tietysti Persol! Brändistä, joka alun perin suunnitteli lentäjiä ja urheilukuskeja varten, on tullut klassikko, jota rakastaa taiteilijat, muusikot sekä monet muut. Brändin tunnusomainen minimalistisuus yhdistettynä vintageen on saanut aikaan aivan uniikin tyylin. Osta alkuperäiset Persol-silmälasit täältä, sillä brändin ainutlaatuisuudelle ei löydy vastinetta.

Tehty kestämään ja näyttämään hyvältä

Persolin nimi tulee italiankielisestä ilmaisusta ”per il sole”, joka tarkoittaa ”auringon vuoksi”. Persol on suosittu sekä miesten että naisten keskuudessa. Vintage-esteettisyys sekä laadukkaasti valmistetut kehykset ovat keränneet brändille kansainvälisen ihailijakunnan. Ylpeänä esittelemme kattavan Persol-silmälasivalikoimamme, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Mister Spexiltä löytyy kattavin valikoima Persol-laseja, jotka saavat tyylisi näyttämään upean italialaiselta. Meiltä löydät monipuolisesti eri malleja, jotka kaikki edustavat Persol-kehysten tunnusomaisia piirteitä. Valikoimastamme löytyy myös vintagehenkisiä kilpikonnakuvioisia kehyksiä, jotka lisäävät vanhanajan trendikkyyttä jokaiseen päivään. Miksi et kokeilisi muodikkaita metallisia tai yksivärisiä kehyksiä? Aloita shoppailu ja tilaa uudet silmälasit Mister Spexiltä!

Persol-silmälasit: koe rikas historia

Persol-silmälasit ovat saaneet maailmanlaajuisen ikonin maineen. Kuten monien muidenkin top-brändien, myös Persolin historia alkoi Italiassa yli sata vuotta sitten. Vuosien mittaan brändi on pysynyt uskollisena periaatteelleen luoda upeaa, klassista designia ykkösluokan käsityöläistaidolla varmistaakseen tuotteidensa kestävyyden. Italialaiset tietävät, mitä laatu on – ja laatu on tämän brändin ydin. Persol on onnistuneesti välttänyt pikamuodin keskinkertaisuuden ja ylpeänä esittää luomaansa ajatonta designia. Trendien seuraamisen sijaan Persol pikemminkin luo niitä.

Persol kulkee käsi kädessä menneisyyden ja tulevaisuuden kanssa yhdistäen sekä perinteet että teknologian. Silmälasit valmistetaan selluloosa-asetaatista, joka on hypoallergeenista ja peräisin puuvillasta. Persol kokeilee jatkuvasti uusia tekniikoita varmistaakseen ajankohtaisen teknologian hyödyntämisen.

Osta Persol-silmälasit vaivattomasti Mister Spexiltä

Otamme huomioon asiakkailtamme saamamme palautteen, joten tiedämme, millainen on onnistunut verkko-ostoskokemus. Jotta sinun olisi helpompaa löytää täydelliset lasit, olemme luoneet erilaisia hakusuodattimia. Meillä voit rajata hakutulosta esimerkiksi kasvojen muodon perusteella. Jos sinulla on soikean muotoiset kasvot, valitse pyöreät, suorakulmaiset tai neliöt kehykset. Tarjoamme myös virtuaalisen sovitusmahdollisuuden. Käytä mobiililaitteesi kameraa nähdäksesi, miltä kehykset näyttävät kasvoillasi. Tuntuu kuin sovittaisit silmälaseja ihan oikeasti!

Jos sovitat silmälaseja mieluummin oikeassa elämässä, se onnistuu myös. Voimme lähettää kehykset sinulle kotiin maksutta. Voit valita jopa neljät kehykset, jotka me postitamme sinulle. Sovita niitä kotonasi täysin rauhassa 7 seitsemän päivän ajan nähdäksesi, mitkä sopivat sinulle parhaiten. Jos mitkään kehykset eivät miellytä sinua, lähetä ne meille takaisin täysin maksutta. Jos löysit sellaiset silmälasit, joita olet etsinytkin, lähetä kaikki kehykset meille ja liitä mukaan silmälasireseptisi. Me valmistamme sinulle silmälasit tarpeidesi mukaan.

Mister Spexillä me haluamme, että ostosten teko on kätevää ja helppoa. Siksi tarjoamme:

  • Italialainen käsityöläistaito

  • Palautusoikeus

  • Auttavainen asiakaspalvelu verkossa

  • Virtuaalinen digisovitus

  • Kattavin Persol-silmälasivalikoima

  • Selkeät verkkosivustot

Ajaton italialainen tyyli on vain muutaman klikkauksen päässä. Tilaa Persol-lasit jo tänään!

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo