Nike Silmälasit

Nike
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
82 Tulokset

Nike-silmälasit verkosta Mister Spexistä

Urheilutuotejätti Nike on valmistanut urheiluvälineitä urheiluvaatteisiin keskittyen vuodesta 1972 alkaen. Koripallotähti Michael Jordanin avulla Nike alkoi saada maailmanlaajuista mainetta erittäin laadukkaista urheiluvaatteistaan. Nykyään maailmanlaajuisesti tunnettu Swoosh-logo on laadun ja innovaation tae urheiluvaatteissa ja -tarvikkeissa.

Nike laajensi äskettäin silmälasimallistoaan kattamaan reseptisilmälasit, aurinkolasit ja urheilusilmälasit. Nike-silmälasit on suunniteltu erityisesti niille, joilla on dynaaminen ja urheilullinen elämäntapa. Saat modernin ja trendikkään tyylin, eikä sinun tarvitse olla urheilutähti saadaksesi aktiivisen uuden ilmeen Nike-silmälaseilla. Haluat sitten kokokehys- tai puolikehysmallin tai hengettömät silmälasit, Nike-mallisto tarjoaa luotettavuutta, käyttömukavuutta ja tyyliä.

Voit olla varma, että löydät itsellesi sopivat silmälasit Mister Spexin laajasta Nike-mallistosta. Nike-mallisto sisältää kaikille sopivan mallin urheilullisista perinteisiin, virtaviivaisiin tai kulmikkaisiin. Värivalikoima sisältää niin trendikkäitä värejä kuin hillittyjä sävyjäkin.

Erityisen silmiinpistävä Nike-malli on 7030 025. Sen kulmikkaat kokokehykset mustalla aaltojuovallaan luovat fantastisen vaikutelman antaen coolin vintage-lookin. Tämä malli ei tarvitse erityisiä yksityiskohtia. Kuvio jatkuu aina aisanpäihin saakka, jotka on päällystetty käyttömukavuutta lisäävällä erityiskumilla. Näistä kehyksistä on tarjolla useita eri värejä, joten voit olla varma, että löydät itsellesi parhaiten sopivan mallin.

Tutustu esimerkiksi Nike Flexon -malliston uuteen 4171 061 -malliin. Sen hillityt kehykset tarjoavat takuuvarmasti täydellisen näöntarkkuuden urheillessa. Yksinkertainen, pelkistetty ja tyypillinen Nike-ilme. Näissä silmälaseissa on perinteinen Nike-design: hopeinen Nike-symboli saranoissa ja aisanpäissä.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen Nike-silmälaseihisi, voit palauttaa ne 30 päivän sisään vaihtaaksesi ne toiseen malliin tai saadaksesi kaikki rahasi takaisin. Mister Spex: asiakastyytyväisyyden asiantuntija.

10%

Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

Maksutavat

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

Toimitustavat

posti Logo

Turvallinen ostospaikka

Suomenvarmakauppa Logo