ic! berlin

ic! berlin
Joko olet ostanut meiltä silmälasit? Kirjaudu nyt ja suodata kokoosi sopivat silmälasit.
Suodata
235 Tulokset

ic! berlin -premium-silmälasit – ainutlaatuiset ja epätavalliset

Vallankumouksellinen aikakausi on alkanut: ic! berlinin suosituimmat tyylit ovat vihdoin täällä! Yhtä erityisinä ja yksilöllisinä kuin sinäkin! Berliiniläisen silmälasibrändin ic! berlin GmbH:n menestystarina alkoi vuonna 1996 täysin uudenlaisilla malleilla ja erikoisilla materiaaleilla. Berliiniläiset silmälasisuunnittelijat ovat siitä asti valmistaneet ic! berlinin rohkeita silmälasikehyksiä käsityönä omassa, huippumodernissa silmälasiverstaassa. Yksi asia on ollut alusta asti tärkeä ic! berlinin perustajille: luoda korkealaatuisia premium-silmälaseja ja designer-laseja ainutlaatuisille ihmisille, jotka haluavat tutkia maailmaa uudella katseella. Sen vuoksi berliiniläinen silmälasimerkki ic! berlin ei myöskään seuraa kaupallisia trendejä. Nämä huippuluokan berliiniläiset silmälasit ovat niin vapaita ja itsenäisiä kuin Berliinin kaupunkikin. Jokainen ic! berlin -malliston malli edustaa ilmaisuvoimaista ja selkeää asennetta. Elä sinäkin aivan omaa persoonallisuuttasi! Elä todellista, sisäistä minääsi näillä erityisillä ic! berlin -silmälaseilla! Kuin sinulle tehdyt!

ic! berlin -silmälasimallit – niin erityisiä kuin sinäkin!

Berliinin parhaiden silmälasien erityisyys on siinä, että jokainen ic! berlin -silmälasikehys on valmistettu huolellisesti käsin ja käsitelty erinomaisella tarkkuudella ja huolellisuudella, jotta ne voivat heijastaa todellista minääsi. Olipa kyseessä arkilasit, lukulasit, aurinkolasit tai silmälasien lasitus, korjaus tai varaosat, kuten sangat tai linssit, ic! berlinin silmälasisuunnttelijat takaavat berliiniläisellä brändillään parasta laatua edulliseen hintaan. ic! berlin GmbH oli ensimmäinen brändi, joka kehitti ruuvittoman nivelen, ja on siitä lähtien yhdistänyt sitä uusiin, epätavallisiin muotoihin ja materiaaleihin. Ruostumattomasta teräksestä ja titaanista aina asetaattiin ja puhvelinsarveen: jokainen ic! berlin -silmälasikehys vakuuttaa kestävällä, mutta höyhenenkevyellä ja joustavalla designillaan.

ic! berlin -mallisto – paras ic! berlin -valikoima Mister Spexillä!

Jokaisella meistä on erilaisia vivahteita! ic! berlin -malliston suosituilla naisten ja miesten malleilla voit nyt myös toteuttaa niitä! ic! berlin -silmälasikehykset ovat yhtä monipuolisia kuin sinäkin. Huolimatta siitä, miltä sinusta tuntuu tai mitä haluaisit kokea, epätavalliset ic! berlin -mallit, kuten pilotti, butterfly, trapez tai cateye auttavat ilmaisemaan persoonallisuuttasi aina oikealla tavalla. Tutustu nyt itse näyttävän ic! berlin -malliston monipuoliseen valikoimaan Mister Spexin verkkokaupassa! ic! berlinin suosituimmat mallit, kuten Ludmila L., Mike S, Stefan K., Sonja M., Oroshi ja monet muut tulevat valloittamaan sinut! Olemme valinneet sinulle ic! berlinin kutkuttavimmat premium- ja designer-mallit. Erityisen kysyttyjä ovat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kulmikkaat Lars D. ja Sonja M. -silmälasit. Vakuutu itse! Minkä mallin valitsetkaan, kaikki ic! berlin -silmälasit on suunniteltu ja valmistettu kokonaan Berliinissä ja odottavat pääsevänsä statement-malliksesi!

ic! berlin -malliston parhaat – hyödy Mister Spexin tarjoamista eduista

No? Kiinnostaako sinua ic! berlinin ekstravagantti ilme? Haluaisitko kokeilla jotain uutta? Voit tehdä sen nyt todella helposti, ilman riskiä ja mukavasti kotisohvaltasi käsin! Mene vain ylellisen ic! berlin -malliston yleiskatsaukseen ja inspiroidu kaikessa rauhassa suosituimmista ic! berlin -malleista. Olipa kyseessä lukulasit, arkilasit tai aurinkolasit, voit kokeilla kehyksiä helposti verkossa ja nähdä, mikä malli sopii sinulle parhaiten. Vai haluaisitko mieluummin kuunnella perheesi ja ystäviesi mielipiteitä? Siinä tapauksessa valitse korkeintaan neljät ic! berlin -silmälasikehykset ja me lähetämme suosikkisi sinulle kotiin. Sovita sitten ic! berlin -designer-silmälaseja mukavasti sinulle tutussa ympäristössä ja ota selvää, mikä ic! berlin -silmälasimalli sopii parhaiten persoonallisuuteesi.

Käytä nyt tilaisuutesi hyväksi ja hyödy suositun ic! berlin- malliston eduista Mister Spexillä:

 • Ekstravagantit ja monipuoliset ic! berlin -silmälasit Mister Spexin ylellisessä valikomassa: Hedy, Sven H., Hania L., Louisa, Emeline ja monet muut!

 • Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksille, ilmainen palautus aurinkolaseille

 • 30 päivän palautusoikeus

Haluaisitko tietää vielä lisää innovatiivisesta, berliiniläisestä ic! berlin -silmälasimerkistä, sen silmälasimallistoista ja meidän palveluistamme? Siinä tapauksessa ota meihin yhteyttä: Mister Spexin asiakaspalvelutiimi auttaa sinua mielellään.

  10%

  Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään

  Usein kysyttyäUsein kysyttyäYritystiedotYritystiedot09-2311 350809-2311 3508

  Maksutavat

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoS-Pankki LogoDanske Bank LogoAktia LogoNordea Logo

  Toimitustavat

  posti Logo

  Turvallinen ostospaikka

  Suomenvarmakauppa Logo